Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Koho zfackuje Lída a proč se Julie vrací zpět na statek?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
19. listopadu 2020 | 06:00

Janek to má u Týny hodně špatné, přestože je v tom vlastně nevinně. Týna s ním odmítá mluvit. Do toho je smutná i z toho, že se jí stěhuje pryč nejlepší kamarádka. To ovšem netuší, že bude zase rychle zpátky!

Lída a Svoboda přijíždějí schválit kolaudaci sanatoria. Svoboda je spokojený a rekonstrukci schválí. Lída z toho samozřejmě nemá radost a dá mu to jasně najevo. Budou lítat facky. Lída chce, aby Franta vymyslel, jak Týně a Jankovi znepříjemnit život. Franta to slíbí a Zdeněk jím ještě víc pohrdá. Lída verbuje ženské, aby proti sanatoriu protestovaly. Jenže se stane něco, co všechny přesvědčí, že protestování je hloupost, že je to všechno vlastně dobré.

Sylva sděluje Romanovi, že chce za pastvinu a vodu 11 milionů. Roman je v šoku, počítal s osmi. Na tom byl se Sylvou dohodnutý. Sylva ale nehodlá ustoupit a Roman přesvědčuje Klářina otce, aby za pastvinu zaplatil on. Klářin otec chce, aby Roman pastvinu koupil sám, on ji pak od něho odkoupí. Roman s něčím takovým nepočítal, nemá jedenáct milionů. Ale před Klářiným otcem to nepřizná. Nakonec mu půjčí Libor a Petr na vysoký úrok, ale ani tak to nestačí. Roman si půjčí zbytek peněz z banky.

Julie balí, protože se stěhuje k Veterináři. Týna je z toho smutná, přestože se Julie nestěhuje daleko, jen do vedlejší vesnice, kde má Veterinář dům. Pro Týnu je to ale smutná událost, už tu nebude mít nejlepší kamarádku. Netuší, že se Julie nakonec zase vrátí, protože u Veterináře ztropí pohromu!

Rózu trápí, že s ní Profesor nemluví. Chce si s ním promluvit, ale Profesor před ní vždycky uteče. Róza zjistí, že na statek přijela Sabina, bývalá prostitutka. Róza se s ní zná ještě z doby, kdy se živila jako prostitutka. Sabina má černé svědomí, protože se k Róze nechovala v minulosti pěkně, a teď se bojí, že by Róza mohla prozradit jejímu manželovi, čím se živila.