Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slunečná: Zdeněk si našel milenku! Kterou ženskou z vesnice si vybral?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
5. listopadu 2020 | 06:00

Nekonečný příběh lásky mezi Týnou a Jankem pokračuje, a přestože se Týna ještě rozmýšlela, zatím to asi nevyjde. Láska ovšem ve vesnici kvete, a to v každém věku. Dokonce i Zdeněk si někoho našel, nebo ne?

Podle Julie dává Týna Jankovi nejasné signály a měla by mu jasně dát najevo, jak to je. Týna má pocit, že Janek si začíná něco s Karolínou, a jasně mu řekne, že nejsou víc než obchodní partneři. Jenže jak to v životě chodí, samozřejmě jí to začne vrtat hlavou a ona si najednou není jistá, jestli by mu neměla ještě přece jen dát šanci. Jenže nakonec se dozví, že Karolína byla u Janka v pokoji, a vše je zase jinak.

Kratinová začne žárlit na Kratinu. Erika si toho všimne a řekne Kratinové, že nemá důvod žárlit. Leda by sama měla máslo na hlavě. Kratinová si uvědomí, že má Erika pravdu. Jde za Bětou, aby jí dala nějaké bylinky, aby přestala myslet na Toma.

Vackovi přepsali část domu na Zdeňka, protože je vytáhl z dluhů. Lída má strach, aby Zdeněk nezačal zase blbnout a neprodal svou část. A oni nepřišli o dům... Zdeněk se rozhodne, že Lídu vystraší, a domluví se s Konvičkovou, že budou předstírat, že jsou milenci. Lída může vylítnout z kůže, když najde v domě Konvičkovou, jak čeká na Zdeňka. Chce Konvičkovou vyhodit, ale Zdeněk zasáhne – je to i jeho dům a on si může pozvat, koho chce. Lída je přesvědčená, že chce Konvičková Zdeňka ulovit a získat třetinu jejich domu. Dojde mezi nimi k roztržce.

John se předčasně vrací z nemocnice, z čehož nemá Hana vůbec radost. Snaží se přimět Janka, aby mu domluvil. Roman zatímco byl John v nemocnici, rozjel za jeho zády kšeft, který způsobí ještě dost rozruchu.

Náš tip: Baví vás kromě sledování oblíbených seriálů taky třeba luštění křížovek. Magazín Blesk pro ženy pro vás připravil speciál s křížovkami, které vás fakt budou bavit! Koupit ho můžete v novinových stáncích, nebo v našem iKiosku ZDE.

Blesk pro ženy, Křížovky
Autor: red