Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Julii uteče rande oknem záchodu a otráví se celá vesnice!

Video se připravuje ...
Slunečná začíná
VIDEO: TV Prima
17. srpna 2020 | 12:05

A je to tady, Slunečná začíná opět vysílat. Tento a příští týden uvidíte Slunečnou každý den od pondělí do čtvrtka v předstihu dva díly rozdělené napůl. Takové malé preview předtím, než se seriál rozběhne naplno a budete moct vídat každé úterý a čtvrtek celý díl!

Týna a Janek jsou zase spolu a fungují jako pár. Týně se nelíbí, že Janek obchoduje s albánským podnikatelem Predragem. Janek jí vysvětluje, že vydělané peníze investuje do statku. Týna považuje Predraga za špatného člověka. Janek podnikateli slíbí, že mu u Slunečné najde místa na garáže. Zjistí, že místo, které vybral, vlastní Strnad. Ten mu slíbí, že mu pozemky prodá, protože si myslí, že je to pro Týnu.

Týna z radosti z toho, že zabřezla Doubravka, domluví Kabátovi s Julií rande. Julie je nervózní, protože nemá co na sebe. Nakonec se vše vyřeší a rande je na světě, jenže Kabát uteče z rande oknem na záchodě! Druhý den se přijde omluvit s tím, že dostal střevní chřipku, která řádí v celé Slunečné kvůli otravě vody únikem z jímky!