Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slunečná: Denisa je v tom! Kdo je otcem dítěte?

Video se připravuje ...
Slunečná: Denisa a její těhotenství
VIDEO: TV Prima
27. října 2020 | 06:00

To se to zase ve Slunečné komplikuje. Všem je jasné, že Janek chce být s Týnou, ale teď se mu jeho šance na znovusblížení ještě více oddálí. Také Tomovi se situace začíná vymykat z kontroly.

Janek by se chtěl dát zase dohromady s Týnou, jenže na statek dorazí Denisa a přede všemi mu oznámí, že je v tom a dítě je Jankovo. Týna se samozřejmě strašně naštve. Denise šlo samozřejmě hlavně o to, aby se pomstila, sama ví, že Jankovo to není. Když si to s ní přijde Janek vyříkat, je u toho i John a Denisa tvrdí, že je to Johnovo. Jenže ten se naštve, protože je neplodný. Janek poprosí Lukáše, jestli by nemohl provést vyšetření, které by potvrdilo otcovství, a Denisa s Johnem s tím souhlasí.

Jarošová zase hledá Toma kvůli dalšímu soudu, přijde ke Kratinům a prošetřuje tam před Kratinou udání, že má Kratinová vztah s Tomem. Kratina tomu nechce věřit, a dokonce řekne, že Tom má známost. Nedá mu to a chce zjistit pravdu, tak se jde zeptat rovnou jak Toma, tak Kratinové, jestli to není pravda. Oba to popřou. Ale protože Kratina řekl, že Tom někoho má, bude si muset Tom někoho najít. Tom nechce, ale Kratina mu pošle Eriku. Tom je v šoku a chce, aby Erika odjela, ona ho přesvědčí, že jde přece o kluky, a když budou předstírat, že spolu chodí, tak mu dá Jarošová pokoj.