Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slunečná: Zmlácená Týna obětí nechutných pomluv a Jankovo přiznání

21. dubna 2020 | 06:00

Slunečná bude opět dost akční. Nejenže dojde na fyzické násilí, ale hlavně intriky a lži tu jedou v plném proudu. Týna se stane obětí nechutných pomluv!

Boj mezi Plesníkovou a Tomem stále pokračuje. Ona jim kupuje drahé dárky, které Tom nemůže nikdy trumfnout, a stejně tak pro ně plánuje výlety, se kterými Tom nesouhlasí. Přichystá si pro kluky ježdění na koni, ale nejsou z toho dvakrát odvázaní, chtějí za babičkou. Když povolí, že pojedou na jeden den, vezme mu je Plesníková na hory a nehodlá je vrátit.

Lída udělá v hospodě pořádnou scénu, při které zfackuje Týnu a obviní ji z toho, že podváděla Štěpána s Pražákem. Hodlá Týnu před všemi obvinit, že chtěla majetek Vackových. Lída se snaží najít nějakého chlapa, který by potvrdil, že s Týnou něco měl, ale ten, kterého sežene, je takový ňouma, že mu to nikdo nevěří. Týna je naštvaná, nejraději by za ty pomluvy Lídu zpráskala bičem.

Sylva dorazí za Jankem do kanceláře a náhodou je tam Roman. Tak se Roman dozví, že Sylva prodává svůj podíl a bude se stěhovat do města. Roman chce hned jednat o koupi, ale Sylva drží slovo, že prodá svou polovinu Týně. Ovšem jen do té doby, než jí Roman nabídne víc peněz. Týna je rozhozená z toho, jak ji Lída pomlouvá. A ještě navíc uslyší v telefonu, že dává Roman Sylvě nabídku. Takže jí dojde, že Sylva slovo nedodržela a jedná o prodeji své poloviny. Za Jankem ale nepojede ani za nic!

Janek se dozvídá, že Sylva chce začít dělat rekonstrukci jeho bytu. Vilda znovu apeluje na Janka, aby se konečně přiznali, jak to je. Janek se dozví, že Roman jedná se Sylvou o odkoupení její poloviny, a je děsně naštvaný. Roman mu ale lže a podaří se mu Janka zviklat. Nakonec se ale vše provalí, také to, že Matějka chce stavět elektrárnu a vyštvat Týnu ze statku. To už je poslední kapka, Janek jde a všechno Týně řekne.