Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slunečná: Lukáš vyznává lásku Týně! Co na to Janek?

Video se připravuje ...
Slunečná: Lukášovo vyznání
VIDEO: TV Prima
22. října 2020 | 06:00

Přestože po Jankovi jde Karolína a Týně to evidentně nevadí, Jankovi se vůbec nelíbí, že by měl Týnu sbalit někdo jiný. Stále zřejmě doufá, že se vše zase nějak urovná. Co s tím udělá náhlé vyznání lásky?

Lukáš slyší Týnu zpívat a je z ní úplně na větvi. Ptá se Janka, jestli si s ní může něco začít, a Janek je proti. Týna je jeho, i když je to teď mezi nimi na bodu mrazu. Lukáš vidí Týnu, jak kácí stromy, a opět to v něm začne vřít. Pošle jí kytku. A vyzná se, že se do ní zamiloval. Týna ho odmítne.

Za Zdeňkem začnou chodit lidi ze vsi, aby je začal léčit. První je Novotná, chce prášky na tlak. A když jí je předepíše, začnou chodit i ostatní. Lídě se nelíbí, že Zdeněk ordinuje v jejich domě, tak mu Franta nechá starou ordinaci na úřadě. Slaninová je těhotná a Lída se dozví, že otěhotněla tou metodou Veterináře. Lukáš konečně pochopil, že Veterinářova metoda je fantastická.

Lída chce, aby Sylva předložila Týně, že chce jen pozemek, kde je pramen. Sylva se cuká, ale nakonec to udělá. Týna se cuká a Sylva vyhrožuje soudem. Týna se musí poradit s Jankem. Ten doporučuje, aby se soudila, protože tuší, že Sylva chce pozemek prodat Romanovi, a ten tam postaví fotovoltaickou elektrárnu. Dohodnou se, že se raději budou soudit. Lída se setká s Romanem a domluví s ním, že pokud bude mít Roman příští týden pastvinu, tak zaplatí deset milionů. Jenže Sylvě se nepodaří Týnu přesvědčit a Lída zuří, že přišla o 2 miliony, které měla dostat, kdyby zařídila Romanovi pastvinu do týdne. Navíc jí to odmítne zařídit Radim, protože s ním Lída odmítne spát.