Neděle 13. října 2024
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta
Oblačno 12°C

Vítězka StarDance Darija Pavlovičová: Chtěla jsem odmítnout, teď mi tanec chybí! Co pro ni bylo noční můrou?

Video se připravuje ...
Vítězka StarDance Darija Pavlovičová: Chtěla jsem odmítnout, teď mi tanec chybí! Co pro ni bylo noční můrou?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
13. října 2024 | 05:00

Loňská vítězka Stardance Darija Pavlovičová byla hostem nového dílu pořadu Holky na víně. Nabídku taneční soutěže velmi zvažovala, prý to bylo „padesát na padesát”, ale nakonec nelituje. Co o sobě prozradila?

Tanec mi teď moc chybí,” svěřila se Darija, která s tanečním partnerem Dominikem Vodičkou stále jezdí ladně kroužit po parketu na plesy.Cha-cha je moje noční můra, ale miluju Paso doble,” říká křehká herečka. Zavzpomínala na hodiny dřiny i skvělou atmosféru mezi celou partou tanečníků a známých osobností.

Po prvním kole jsem Dominikovi řekla, že nebudu číst žádné komentáře,” vybavuje si Darija. Ty byly ale hlavně pozitivní a fanouškovská základna funguje dodnes, určitě tak letos bude držet palce Dominikovi s jeho novou partnerkou Martinou Ptáčkovou.

Darija je ale hlavně herečka, kterou proslavila především role v seriálu Kukačky a momentálně natáčí seriál z koňského prostředí, které sama miluje. Její kůň Impozant prý svému jménu dostojí do posledního puntíku. Herečka také velmi ráda cestuje, s batohem na zádech zvládla i Bali, kde dokonce ztratila platební kartu, ale s nevídaným klidem vše vyřešila.

Proč se rozhodla pro herectví, když původně chtěla studovat psychologii? Jak zvládá castingy a proč nakupuje ráda v sekáčích? Podívejte se na novou epizodu Holek na víně, nebo si poslechněte podcast na Spotify a dalších platformách.

Autor: Tereza Víchová
Video se připravuje ...