Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

1. listopadu 2023 | 09:07

Jestli se někdo může pyšnit titulem královna Halloweenu, pak je to právě Heidi Klum. Loni se doslova připlazila, a to jako návnada svého manžela Toma Kaulitze (34) v roli mrtvého rybáře. Modelka už dlouho dopředu provokovala svými posty na sociálních sítích a po kouscích dávala svým fanouškům malé nápovědy. Tohle ovšem, stejně jako vždycky, vyrazilo všem dech! A letošní rok tomu nebylo jinak...

Svátek mrtvých je pro německou modelku ikonický. Již léta svými kostýmy baví celý svět a pokaždé překvapí. Na jejích vizážích se vyřádí ti největší odborníci v branži. Však má Heidi za roky v šoubyznysu tolik kontaktů, že vyšvihnout takovýto kostým pro ni není nic těžkého. Tedy až na to, že první musí přijít nápad. A také si musí vytrpět ty hodiny příprav a poté ještě dlouhý čas v kostýmu.

Na loňské červí kreaci pracovali od jedenácti dopoledne a modelka prohlásila: „Letos budu mít kostým, kvůli kterému budu muset překonat klaustrofobii. Nemám totiž ráda stísněné prostory a můj kostým je tak těsný, že se obávám, že mě to bude děsit.“ Nutno říct, že se s tím tedy opravdu nemazlí. „Není to jako příčesek nebo paruka, které si můžete klidně sundat. Tohle je nalepené rovnou na mně, takže to prostě musím dát!“

Kostým si rozhodně užila tak, jak jen ona sama dokáže. Na koberci před fotografy se složila na zem a předvedla „červí taneček“. Poté dávala své první rozhovory novinářům v poloze ležmo! Na jejích sociálních sítích právě můžete sledovat, jak probíhal proces přípravy její masky! Je to prostě holka, která se toho nebojí! Ve fotogalerii si můžete prohlédnout další masky, kterými oslnila svět v uplynulých letech!

A letos? Opět jako před několika lety zapojila do svého kostýmu více lidí a proměnila se v páva. Její manžel, kytarista Tom Kaulitz, ji doplnil v kostýmu obřího vejce. Dechberoucí kostým, který opět sklidil ovace. A který kostým Heidi Klum byl pro vás nejlepší? Všechny najdete v naší galeri!