Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Oblačno, déšť 18°C

Chili Ta: Po Survivoru mě nenávidělo půl republiky. Komentáře jsem chtěla nejdřív mazat

Video se připravuje ...
Po Survivoru mě nenávidělo půl republiky. Komentáře chceš nejdřív mazat, ale raději jim jdu naproti
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
11. září 2024 | 05:00

Kuchařka a influencerka Chili Ta je pro mnohé kontroverzní osobností a spoustu vášnivých diskuzí vzbuzuje především její účast v několika reality show. Málokdo ale ví, že aktivně se hlásila jen do jedné - Česko hledá Superstar. O všech projektech, „krutopřísné” vietnamské výchově, kvalitě potravin nebo trénincích na Stardance vypráví Chili v novém dílu podcastu Holky na víně.

StarDance Chili momentálně plně vytěžuje, i do studia přijela po čtyřhodinovém tréninku a hned na další - večerní fázi - se chystala. Díky tomu, že je hráčka amerického fotbalu, má Chili fyzickou kondici a více jí tedy tanec zatěžuje hlavu.

Její taneční partner Jakub Mazůch jí prý říká, že se pohybuje „jako dveře.” „A to není kompliment,” směje se Chili. „StarDance je ale jednodušší, než ten věčný hlad v Survivoru,” dodává.

Návrat z pustého ostrova byl ostatně pro Chili velkou výzvou. Jak sama říká, v té době ji nenáviděla půlka republiky: „Stalo se to, čeho se bojíš, že tě lidi nebudou mít rádi. Chceš instinktivně někam zalézt, ale vietnamská výchova mě naučila opak - vystavit se tomu. To mě přece nezničí, že se někdo doma rozhodne, že mě chce rozhodit, tohle mě teda neporazí,” konstatuje Chili.

Její humor na sociální sítích je specifický a svou tvorbu si užívá, musí ji to prý pořád bavit. Kreativního ducha má po všech stránkách, málokdo třeba ví, že v šuplíku u Chili jsou demonahrávky písní a třeba jednou dojde i na album.

„Rodiče měli s mými kreativními tendencemi trochu problém, hned viděli drogy a alkohol,” vzpomíná Chili na svou výchovu, kdy jako malá přišla s rodinou do Příbrami a začátky v Čechách byly krušné.

Baví ji pořád vaření? A proč se čím dál více zajímá o kvalitu potravin? Je život influencera jednoduchý, nebo je třeba mít i tým profíků a sledovat trendy? A uhodne Chili, co o ní lidé nejvíce vyhledávají? Podívejte se na nový díl Holek na víně, nebo si ho poslechněte třeba na Spotify.

Autor: Tereza Víchová
Klíčová slova: holky na víně
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...