Pondělí 21. října 2024
Svátek slaví Brigita, zítra Sabina
Polojasno 15°C

Tento týden v Ulici: Luděk je na pokraji sil, Blanka všem vytře zrak a dojde i na rvačku

Video se připravuje ...
21. října 2024 | 06:00

Tento týden bude v Ulici pořádně akční! Otovi rupnou nervy a Soňu seřve takovým způsobem, že se budou třást i okenní tabulky. Ta se vzápětí pěkně zákeřně pomstí… Zabouří to také na komoře a u Luďka doma. Blanka si docela ostře podá Strouhovou kvůli vynášení informací, Luděk docela drsně zamete s Vandou. Ája a Martina se porvou kvůli Jirkovi...

Na pokraji sil

Luděk prožívá v posledních dnech peklo. Odřízl se od rodiny, snaží se ustát tsunami, které se prohnalo jeho životem. Bohužel to začíná být nad jeho síly. Je na sesypání, zato Blanka všem vytře zrak. Na komoře si došlápne na udavače… S jakým výsledkem?

Otovi rupnou nervy

Soňa si začíná vyřizovat účty se všemi protivníky na gymnáziu. Zajde to tak daleko, že Otovi povolí nervy a pustí se do ní: „Ty megero! O co ti jde?!“ To samozřejmě nezůstane bez následků. Vytočená Soňa rozpoutá takovou válku, že se budou všichni ještě hodně divit… Co Soňa konkrétně udělá a jak to vezmou ostatní?

Co udělá Luboš?

Kryštof i všichni jeho blízcí si dělají čím dál větší starost o Luboše, který se uzavírá do sebe a má pocit, že je všem na obtíž. Myslí si, že cokoliv udělá, je špatně, že jsou všichni proti němu a mají ho za blázna. Neúnosný stav vyřeší po svém. Jako kdysi před lety si zase sbalí do igelitky nejnutnější věci, nechá dopis na rozloučenou a zmizí… Co pro něj bude poslední kapkou a kam půjde?

Dámská potyčka

Pro Áju je Mário prachobyčejný lúzr. Nyní mu to dává při každé příležitosti okatě najevo a zároveň nikdy neopomene vyzdvihnout až do nebes Jirku, kterého si čím dál víc předchází. Zajde to tak daleko, až vznětlivé Martině povolí nervy a na milou Áju se vrhne. Bude z toho parádní bitka, která se samozřejmě neobejde bez následků... Jak potyčka Martiny a Áji dopadne a kdo ji odnese nejvíc?

Jirka našel nové stopy

Jirka Herman intenzivně pátrá po svém biologickém otci. Okruh možností se rozšiřuje, Jirka začíná rozplétat život své mámy i její malá velká tajemství. To samozřejmě neunikne zbytku rodiny, pro který to je pěkně šťavnatá informace… Na jaké nové stopy Jirka kápne a proč se ocitne uprostřed minového pole?

Autor: red