Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Připravena s předstihem: Look podle policistky Karly z Ulice určuje podzimní trendy!

15. srpna 2023 | 06:00

Na nedávné tiskové konferenci TV Nova se objevila půvabná herečka Markéta Stehlíková, která vstoupila do povědomí diváků především jako Karla Marečková z oblíbeného seriálu Ulice. Look, který k této příležitosti oblékla, se nesl na vlně čiré elegance, ale i trendů, které budou dominovat podzimu. Nosit je však můžete už nyní! O kterých tu vedeme řeč?  

Hereččin půvab byl podtržen nejen snovým, hladce uhlazeným účesem za doprovodu svěžího make-upu, ale i zvoleným lookem. Jak nám sama Markéta Stehlíková prozradila, v celkové vizáži se cítila navýsost dobře. „Jsem v takovém úplně letním módu, takže jsem většinou někde v plavkách nebo úplně nenalíčená. Měla jsem být tedy původně pryč, ale nějak to nedopadlo, takže jsem si říkala, že když je příležitost, tak vyrazím a dám se do gala, což je takhle po tom měsíčním prázdninování příjemné,“ nechala slyšet.

Co dále prozradila o probíhajícím létu a co ji ještě čeká? To a více se dozvíte v našem rozhovoru:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: videohub

Svěží vzor

Model sestával z šedého kompletu opřeného o oversized košili a odpovídající společenské kalhoty. Co-ord set se vyjímal velmi tenkým vzorem decentních pruhů. A právě proužky jsou nyní oblíbené zejména na košilích, protože je povýší z basic kousků na exkluzivní módní atributy. Při jejich nošení však myslete na finální styling nošení. Cool verzí je nosit košili jako druhotný oděv na minimalistické tílko spolu s širokými palazzo kalhotami či wide-leg džínami. Svěží nádech chytne model i za předpokladu, že ji budete nosit po vzoru herečky.

Nákupní tipy: košile Vero Moda, prodává aboutyou.cz, 1249 Kč; kalhoty mbyM, prodává aboutyou.cz, 2499 Kč; boty New Balance, 2999 Kč; lak na nehty essie, prodává notino.cz, 156 Kč; bio rtěnka Zuii, prodává biorganica.cz, 525 Kč; kabelka Lindex, 899 Kč; náušnice Zara, 399 Kč

Na stylingu záleží

Tedy tak, že jeden cíp zastrčíte do spodního dílu. Nejenže celkový mood outfitu dostane kýžený šmrnc, ale navíc vytvoříte ženskou siluetu za pomoci podtrhnutí pasu. Jak jinak nosit tak ikonický kousek, jako je košile? To se dozvíte v našich článcích zde:

Podzimní trendy 2023

Markéta Stehlíková navíc zvolila monochromatickou souhru barev, která bude jedním z hlavních podzimních trendů. Stejně tak business look, ale i výrazné náušnice. Letošní šperky budou excelovat nejen svou opulentností, ale i stříbrnou barvou. Co vás ještě čeká v podzimních kolekcích? To se dočtete v následujícím článku:  

Trendy kousky za výhodné ceny vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Na další fotografie půvabné herečky se podívejte do naší galerie, kde najdete mimo jiné také její nedávnou vlasovou proměnu, které se zhostil kadeřník Honza Kořínek.

 

Autor: Žaneta Podlahová