Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Důkaz, že na velikosti nezáleží: Plus size blogerka obléká outfity známých osobností a vypadá skvěle

20. srpna 2023 | 06:00

Nosí velikost XXL, ale obléká se jako výrazně štíhlejší celebrity. Módní blogerka Katie Sturino je důkazem, že pokud se žena cítí ve svém těle dobře, na velikosti oblečení tak vůbec nezáleží. Přesvědčte se ve fotogalerii.

 

Američanka Katie Sturino propadla módě už v mládí. Dnes je z ní úspěšná fashion blogerka, ale také aktivistka, která podporuje všechny ženy s kily navíc. Sama se točila v začarovaném kruhu hubnutí a přibírání a jojo efektem se nakonec dostala na velikost 44. Prozření přišlo v roce 2018, kdy si zkrátka řekla, že se nebude dál trápit nesmyslnými dietami, a samu sebe přijala i s vypouklým bříškem a širšími stehny. Dnes Katie zastává názor, že je úplně jedno, zda máte nadbytečná kila. Důležité je, že se ve svém těle cítíte sebevědomě.

VIDEO: Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám.

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

V roce 2015 založila svůj blog The 12ish Style a postupně začala zveřejňovat série fotografií s názvem #SupersizeTheLook. Jedná se o projekt, ve kterém kopíruje outfity známých celebrit s výrazně menší velikostí. Katie tak přesvědčila společnost, že i ženy s plnějšími křivkami mohou vypadat pořád dobře a nemusí se schovávat ve volném oblečení. Projekt sklidil obrovský úspěch a pro mnoho žen se stala Katie módní inspirací.

Katie se nejčastěji inspiruje šatníkem princezny Kate, ale také herečky Chrissy Teigen, dále Hailey Bieber nebo Olivie Wild. Přestože nemá míry jako tyto slavné dámy, v totožných outfitech vypadá stejně dobře. Není to totiž pouze o tom, co má na sobě, ale i o tom, jaká energie z ní vyzařuje. "Jsem daleko větší, než jsem bývala, ale také jsem na sebe laskavější. Nemyslím si, že by k přijetí vlastního těla fungovala jakákoliv rada. To, co jsem se během let naučila z vlastní zkušenosti, je, že neexistuje žádná ideální cesta. Moje kamarádka, která nosí velikost 36, se cítí nejistě v bikinách a chce nosit velikost XS. Jiná kamarádka s velikostí 38 chce být 36. Nesmíme štěstí zaměňovat za obyčejnou velikost našich kalhot,“ vysvětluje. Na její outfity se podívejte ve fotogalerii.

Stylové kousky za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová