Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Matyáš Hložek prozradil, co odráží jeho styl. A na jaký kousek nedají dopustit Kovalová či Nováčková?

16. září 2023 | 06:00

Na nedávném Mercedes-Benz Prague Fashion Week jsme vyzpovídaly celebrity ohledně témat týkajících se již proběhnuté společenské události. Které módní atributy si při této příležitosti oblékly, jak vnímají trendy nadcházejícího podzimu, ale zejména – který prvek odráží jejich styl?

Pánský styl v hledáčku

Ačkoliv se specializujeme na ženskou módu, dnes vám přinášíme špetku i z pánského šatníku. Na pražském týdnu módy byl totiž v našem hledáčku syn muzikanta Stanislava Hložka, Muž roku 2017 a zpěvák Matyáš Hložek.

Zaujal svým all black outfitem, a ačkoliv se do černé zahalil od hlavy až po paty, jeho look nevyzníval jako jeden slitý tmavý flek. Jak razí pravidlo stylistka a designérka Kamila Vodochodská: abyste tomuto splynutí zabránili, je zapotřebí mezi sebou mísit nejrůznější materiály. A to se stalo i u mladého talentovaného Matyáše, který oversized košili zkombinoval s koženými bermudami, lesk se pak odrážel od tmavých slunečních brýlí. Oversized košile navíc plně charakterizuje jeho osobitý styl. Co dalšího? „Vysoké boty nad kotník a potom mám rád volné oversized košile,“ nechal se slyšet. Také nám prozradil, že se těší na podzimní baloňáky, na dlouhé kabáty i na vrstvení.

Nadčasová elegance

Vyzpovídaly jsme i modelku Jitku Nováčkovou, která nedá dopustit na černé sako, jež nosí nejčastěji. Elegantní černá však rezonuje u více známých tváří, kupříkladu u modelky a Miss Czech Republic Justýny Zedníkové, která má v oblibě především černé široké kalhoty.

Trend podzimu 2023

„Doufám, že megahitem podzimu bude autenticita,“ svěřila se violoncellistka Terezie Kovalová, kterou nejvíce charakterizují sluneční brýle s barevnými skly.

Trendy podzimní módu vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Na nedávný rozhovor s Terezií Kovalovou se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Rozvedená hudebnice Terezie Kovalová: Tohle je můj nový chlap! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

A které další módní predikce předpověděly celebrity? Na to se podívejte v našem instagramovém videu:

Na jejich fotky se podívejte do naší galerie.

Autor: Žaneta Podlahová