Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Hejdová a Vondráčková na stejném místě ve stejných modelech! Které další krásky se stylově sladily?

2. srpna 2023 | 18:30

Televize Nova již tradičně jako každý rok představila novinky z bohatého podzimního programu. Ještě než vás o nich budeme informovat a přineseme vám rozhovory s tvářemi oblíbených seriálů, vám přinášíme inspiraci ze šatníku slavných. Které dámy oblékly téměř identické modely a které se sladily podobným stylem?

TV Nova přinesla bohatý program, naservírovala ale i hojnou módní inspiraci. Červený rudý běhoun kontrastoval s pastelovými barvami hodnými léta, které oblékla řada slavných krásek. Na odstín Baby Blue vsadila zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková, která se nově představí v nekonečném seriálu Ulice. Jakou postavu ztvární a co její postava do fenomenálního seriálu přinese? To se dozvíte v našem článku zde:

Když dva dělají totéž, není to totéž

Lucie Vondráčková zvolila nebesky modrou v podobě řaseného topu korzetového střihu, který zkombinovala se společenskými palazzo kalhotami širokého střihu. Zbytek looku doplnila tělovými lodičkami v ostré špičce. Téměř identický model oblékla moderátorka Zorka Hejdová, avšak její korzetový top se lišil přední hladkou linií, jež byla ozvláštněna opulentní dlouhou mašlí na zádech. Stejně tak jako zpěvačka oblékla kalhoty s puky a značnými sklady, ostré lodičky však nahradily elegantní sandálky na podpatku s 3D mašlemi na patách. Jaká to vizuální působivost!

Energická žlutá

Tiskovou konferenci ovládla i tolik energická žlutá, ve které přímo zářila herečka Patricie Pagáčová. Vyjímala se na ní v podobě kaskádových maxi šatů, jež Patricii lichotily se zlatými detaily na sandálcích a crossbody kabelce. Červená rtěnka v kontrastu k této přesycené barvě byla hravým osvěžením. Na žlutou vsadila i herečka Jana Bernášková, která se taktéž představila v obdobném kaskádovém střihu šatů s rukávy, avšak vynikaly batikovým reliéfem a výrazným opaskem, který prokázal stylistickou službu ve zvýraznění siluety.

VIDEO: Jana Bernášková: V devadesátkách jsem byla tlustá, nešťastná a bála se života před sebou.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: videohub

Nestárnoucí klasika

I džíny mají na společenských událostech své místo, pokud se jedná o uvolněnou denní akci nepodléhající přísnému dress code. Ty na sebe oblékla herečka Dana Morávková, tvořily lichotivé duo spolu s výrazně tyrkysovou tunikou. Obdobný široký střih džínů zvolila i moderátorka Tereza Pergnerová, která místo tuniky zvolila romantickou bílou blůzku z průsvitné látky, kterou dekoroval působivě třpytící se štras.

Trendy kousky ve stylu celebrit vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Jaké modely zvolily ostatní známé tváře? To se podívejte ve fotogalerii.  

Autor: Žaneta Podlahová