Čtvrtek 17. října 2024
Svátek slaví Hedvika, zítra Lukáš
Polojasno 15°C

Nadčasová a trendy: Tato manikúra je královnou podzimu

17. října 2024 | 05:00

Letošnímu podzimu rozhodně kraluje vínová, a to nejenom v módě, ale také v manikúře. Tato hluboká, teplá barva je ideální pro chladnější měsíce a skvěle doplňuje podzimní šatník i atmosféru. Vínová je všestranná a elegantní, má mnoho podob a hodí se téměř ke všemu. 

Vínová barva má hned několik odstínů, které se liší svou hloubkou a tónem. Vybírat tak můžete z intenzivní bordó, červenohnědé připomínající burgundské víno, patří zde také tmavší odstín vínové s fialovým nádechem a mnoho dalších. Všechny tyto odstíny jsou velmi elegantní a pro podzimní dny jako stvořené. 

VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

Video se připravuje ...
Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Odstín pro minimalistiky i náročné

Manikúra v těchto odstínech může být minimalistická, s lesklým nebo matným povrchem, nebo může být ozvláštněna různými doplňky. Krásně ladí se zlatými, měděnými i stříbrnými detaily, chybu neuděláte ani s jemnými třpytkami nebo náročnějšími nail art designy. Odstíny vínově se krásně kombinují i s jinými podzimní barvami, mezi které patří například hnědá, krémová nebo olivově zelená.

Hodí se ke všemu

Vínová patří mezi univerzální barvy, které sluší všem tónům pleti a hodí se pro různé příležitosti, od běžného pracovního dne po slavnostní večery. Sladíte ji s jakýmkoliv podzimním outfitem, protože tato barva jde krásně dohromady s pletenými materiály, ale i s kůží. Inspiraci, jak vínové nehty nosit, najdete ve fotogalerii.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová