Středa 9. října 2024
Svátek slaví Štefan / Sára, zítra Marina
Oblačno, déšť 18°C

Kosmetické novinky na říjen, které rozhodně musíte vyzkoušet

  • ...
    9. října 2024 | 05:05

    S novým měsícem přichází i další nálož kosmetických novinek. Naplánujte si klidný kosmetický večer a dopřejte si jen to nejlepší! Tyto produkty budou sázkou na jistotu. 

  • Vyživující krém pro citlivou pokožku Repair & Care, Nivea, 285 Kč (400 ml), koupíte v síti drogérií

    Dokonale hebkou a sametovou pokožku chce každá z nás. Důležité je ji správně hydratovat, jedině tak se zbavíte suchých míst, šupinek a podráždění. Nivea přišla s novými vyživujícími krémy v praktických dózách, které díky nové expertní formuli okamžitě obnovují a zjemňují hrubou pokožku. Navíc posilují její kožní bariéru, a tak i její přirozenou obranyschopnost proti nepříznivým vnějším vlivům.

    VIDEO: Tejpy proti vráskám. Jak fungují?

    Video se připravuje ...
    Tejpy proti vráskám • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Aktivní liftingový krém, Essenté, 1030 Kč (50 ml), koupíte na www.mojeessente.cz

    Stárnutí pokožky sice úplně zastavit nedokážeme, můžeme však tento proces výrazně zpomalit. Je potřeba vybírat takovou kosmetiku, která si poradí s ochablou pokožkou a povadlými konturami obličeje. Skvělým pomocníkem pro vás bude nový aktivní liftingový krém od Essenté. Ten obsahuje peptidy, které redukují intenzitu kontrakcí mimických svalů, a tím výrazně snižují hloubku obličejových vrásek. Ve složení najdete řadu prospěšných látek, mezi které patří například vitamin E, D-panthenol, kyselina hyaluronová, Pepha-Tight, skvalen, SNAP-8 peptide a Celligent. Tato kombinace se postará o to, aby vaše pokožka byla intenzivně hydratovaná, pevná a pružná. Krém můžete aplikovat jak na obličej, tak i na krk. K pleti je velmi šetrný, nezpůsobuje zarudnutí ani podráždění. 

  • IPL epilátor Braun Skin i-expert, 13592 Kč, koupíte na www.datart.cz

    Dokonale hebká pokožka bez jediného chloupku? To je sen! Revoluční IPL systém Braun Skin i.expert vám jej může splnit. Nový IPL přístroj nabízí nejrychlejší způsob pro dlouhodobé odstranění chloupků kdekoli na těle, a to pohodlně v prostředí domova. Mobilní aplikace vám poradí, jakou zvolit hlavici pro oblast, kterou se právě chystáte epilovat. Díky umělé inteligenci také vidíte průběh IPL epilace přímo ve vašem mobilu a také dostáváte zpětnou vazbu v reálném čase, což vám umožňuje mít epilaci plně pod kontrolou a dosáhnout těch nejlepších výsledků. S personalizovaným plánem docílíte odstranění chloupků až na 1 rok. Epilace je bezbolestná a celé ošetření vám zabere maximálně 15 minut.

  • Šampon pro poškozené vlasy Syoss Intense Plex Bonding, 185 Kč (440 ml), koupíte v síti drogérií

    Syoss Intense Plex přichází s novou generací péče o vlasy, která obnovuje a posiluje každé vlasové vlákno. Šampon Syoss Intense Plex Bonding spravuje poškozené vlasy a vytváří miliony nových vlasových vláken, což dodává vlasům zdravý vzhled a sílu.

  • Liftingové sérum Modrý hořec a Protěž alpská, Weleda, 749 Kč (30 ml), koupíte na www.weleda.cz

    Vzácné alpské bylinky hořec modrý a protěž alpskou po celá staletí využívali švýcarští horalé pro jejich léčivé vlastnosti. Společnost Weleda teď jejich blahodárné účinky na pokožku zužitkovala v prémiové řadě produktů pro péči o zralou pleť. Liftingové pleťové sérum snižuje výskyt hlubokých vrásek a podporuje rychlejší obnovu buněk. Pleť je viditelně pevnější, plnější a rozjasněnější.

  • Sprchový gel Jeřabina, Manufaktura, 195 Kč (300 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Česká kosmetická značka Manufaktura přišla s novou limitovanou edicí Jeřabina, která vás vtáhne do kouzelné atmosféry podzimu. Jeřabina je známá svými bohatými antioxidačními účinky, je plná vitaminu C a minerálů. Tyto složky přispívají k hydrataci, ale také k regeneraci a ke zklidnění pokožky. Nový sprchový gel vás tak uhrane svou dechberoucí vůní a každá sprcha či koupel se díky němu proměnu v dokonalý relax.

     

  • The POREfessional Power Powder - sypký fixační pudr, Benefit cosmetics, 1100 Kč, www.sephora.cz

    The POREfessional Power Powder je super jemný sypký pudr, který zafixuje make-up, kontroluje lesk po celý den a minimalizuje vzhled pórů. Čím je tak skvělý? Jeho hedvábně jemné složení lehce přilne k pleti a zanechá ji bezchybně sjednocenou s přirozeně matným finišem, aniž by ji vysušoval nebo vytvářel efekt masky.

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.