Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Halloweenské make-upy, které vám vyrazí dech!

30. října 2023 | 06:00

Kostýmy a masky jsou nedílnou součástí Halloweenu a nutno uznat, že některé z nich vypadají spíše jako umělecké dílo. Pokud se chystáte na strašidelný večírek, rozhodně se vám bude nějaká inspirace hodit. Podívejte se do fotogalerie na nejpovedenější halloweenské make-upy, které nám vyrazily dech. Který se vám líbí nejvíce?

Aby si člověk vytvořil na tváři takovou parádu, tak to chce trochu praxe a talentu. Většina vám navíc zabere poměrně dost času, ale nutno uznat, že za ten výsledek to opravdu stojí. Navíc je to skvělá příležitost k tomu, abyste se pořádně vyřádila s make-upem, a vytvořila tak barevné a divoké kombinace, které nemají na denní nošení využití.

VIDEO: Vyrobte si jednoduché halloweenské strašidelné lampičky.

Video se připravuje ...
Dílnička: Vyrobte si jednoduché halloweenské strašidelné lampičky • VIDEO: Maminka.cz/Martin Mol

Make-up na Halloween: Strašidelný i třpytivý

Halloweenský make-up nemusí být pouze děsivý a krvavý. Oslňující look vykouzlíte také s pomocí třpytek, kamínků nebo zářivých barev. Fantazii se meze nekladou a přiznáváme, že nad některými díly nám zůstává rozum stát. Podívejte se do fotogalerie na nejpovedenější halloweenské make-upy, které z vás udělají královnu všech večírků! Troufnete si na některý?

Dekorativní kosmetiku pro nezapomenutelný halloweenský look vybírejte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

 

 

Autor: Aneta Valešová