Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Malý detail, který kompletně změní váš účes. A milují ho i celebrity

24. ledna 2024 | 06:00

Pokud chcete ozvláštnit svůj dosavadní účes a nechcete podnikat razantnější kroky, máme pro vás malý tip – přehoďte si pěšinku na stranu. Tento malý detail dokáže velké divy, a vy si tak bez jakékoliv námahy vykouzlíte nový účes. Inspirujte se u celebrit!

Jedná se opravdu o drobný detail. Avšak váš účes kompletně přemění. Oproti pěšince na prostředek dokáže ta na stranu rysy obličeje výrazně zjemnit, lehké asymetrie v obličeji umí zamaskovat, vypadá elegantně a dodá vzhledu na dramatičnosti. Můžete ji pomocí gelu uhladit nebo si ji můžete přehodit na druhou stranu, než ji normálně nosíte, a tím získají vaše vlasy na objemu. 

VIDEO: Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech?

Video se připravuje ...
Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Nespočet kombinací

Pěšinka na stranu má tu výhodu, že se dá kombinovat s jakýmkoliv účesem. Krásně ladí s nízkým i vysoce postaveným culíkem, dobře vypadá s drdolem i ležérními vlnami. Můžete ji mít uhlazenou, ale i rozverně zvlněnou. Hodí se k dlouhým vlasům, ale i mikádu. Pokud vás pěšinka na stranu přestane bavit, můžete si ji během vteřiny zase učesat na prostředek. Hledáte inspiraci, jak ji nosit? Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na varianty u celebrit. 

Přípravky pro krásné a zdravé vlasy pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová