Úterý 8. října 2024
Svátek slaví Věra, zítra Štefan / Sára
Oblačno 17°C

Nehty podle znamení zvěrokruhu: Jakou barvu by měl nosit Lev, Štír nebo Vodnář?

  • ...
    8. října 2024 | 06:00

    Každému znamení zvěrokruhu náleží určitá barvená paleta, která často posiluje jeho osobnost i styl. Zjistěte, jaké odstíny se hodí právě k vám a nechte svou manikúru zazářit v souladu s vašimi hvězdami. 

  • Beran (21.3. - 20.4.)

    Berani jsou plní energie, jsou ambiciózní, průbojní a sebevědomí. K jejich povaze se hodí živé a výrazné barvy, díky kterým budou nepřehlédnutelní. Mezi ně patří například červená nebo oranžová a přidat mohou také zlaté nebo měděné tóny, které manikúře přidají špetku luxusu. Berani by se měl vyhýbat tlumeným nebo chladným barvám, které nejdou dohromady s jejich s odvážným charakterem.

    VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

    Video se připravuje ...
    Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Býk (21.4. - 21.5.)

    Býci patři mezi zemská znamení, jsou spojení s elegancí a smyslem pro krásu. Barvy, které se k nim nejvíce hodí, odráží jejich vnitřní sílu a lásku k přírodě i luxusu. Býci by tedy měli volit zemité tóny, mezi které patří například olivově nebo smaragdově zelená. 

  • Blíženci (22.5. - 21.6.)

    O Blížencích je známo, že je jejich nálada velmi proměnlivá a člověk nikdy neví, v jakém rozpoložení zrovna budou. Na druhou stranu jsou velmi komunikativní, hraví, vnímaví a dychtiví po informacích. Manikúra by měla být zábavná a výrazná. K jejich dynamické a proměnlivé osobnosti se hodí například žlutá.

  • Rak (22.6. - 22.7.)

    Pro Raky, kteří jsou citliví, empatičtí a mají hluboké spojení s rodinou a emocemi, se hodí jemné a uklidňující barvy, které odrážejí jejich láskyplnou a pečující povahu. Mezi takové patří například světle růžová, bledě modrá nebo perleťově bílá. 

  • Lev (23.7. - 22.8.)

    Lidé ve znamení Lva často patří mezi vůdce, jsou sebevědomí a touží po pozornosti. K jejich povaze se tak hodí výrazné barvy, které odrážejí jejich královskou a charismatickou povahu. Vybírat by tedy měli z odstínů červené, oranžové a chybět by neměly ani metalické tóny a třpytky. 

  • Panna (23.8. - 22.9.)

    Panny jsou známé pro svou klidnou a organizovanou povahu, ale také pro praktičnost, eleganci a smysl pro detail. Většinou preferují decentní barvy, které jsou nadčasové a jejich nehty musí být vždy dokonale upravené. Z laků na nehty tak často vybírají nude odstíny, které jsou univerzální a hodí se ke všemu.

  • Váhy (23.9. - 23.10.)

    Pro znamení Vah je charakteristická jejich nerozhodnost. Proto je pro ně občas obtížné vybrat si tu pravou manikúru. Sázkou na jistotu budou růžové odstíny, které odráží jejich něžnou a elegantní povahu. 

  • Štír (24.10. - 23.11.)

    Štíři bývají tajemní a vášniví a přesně taková by měla být jejich manikúra. Měli by volit tmavší odstíny, které odrážejí jejich silnou osobnost. V kosmetické taštičce by jim tak rozhodně neměl chybět černý, vínový nebo tmavě modrý lak na nehty. 

  • Střelec (24.11. - 21.12.)

    Střelci mají dobrodružnou povahu, jsou to optimisté a nikdy jim nechybí energie. Manikúra by měla odrážet jejich svobodomyslnou povahu, která neustále touží po objevování. Do karet jim tak hrají hravé a živé barvy. Vhodné jsou pro ně neonové odstíny.

  • Kozoroh (22.12. - 20.1.)

    Kozorozi patří mezi ambiciózní znamení, která si jdou tvrdě za svým. Jsou stabilní, praktičtí a zodpovědní. Jejich manikúra by měla být jednoduchá, ale přitom elegantní. Vhodným odstínem je pro ně šedá, která symbolizuje jejich profesionalitu a serióznost.

  • Vodnář (21.1. - 20.2.)

    Originální a nezávislí. Přesně takoví jsou Vodnáři. Měli by volit takové odstíny, které jsou hravé a neotřelé. Jedině ty odráží jejich nezávislou povahu. Mezi takové patří například všechny odstíny fialové, které se budou na nehtech krásně vyjímat. 

  • Ryby (21.2. - 20.3.)

    Ryby by měly volit takové barvy, které jsou jemné, snové a harmonické. Právě takové budou v souladu s jejich uměleckou a citlivou povahou. Na jejich nehtech bude dokonale vypadat například tyrkysový nebo světle modrý lak na nehty. 

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.