Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Sára Korbelová z Ulice: S panickou atakou mi pomohli odborník a podpora rodiny

Video se připravuje ...
Rozhovor: Sára Korbelová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
19. září 2023 | 06:00

Možná jste o mladé herečce Sáře Korbelové (21) ještě neslyšeli. Diváci Ulice ji ale moc dobře znají, protože už nějaký čas v oblíbeném seriálu hraje Kristýnu Volákovou. A právě teď pořádně hýbe dějem!

Její postava se snaží vypořádat se s ezošmejdkou Julií (Jitka Schneiderová), u které hledala pomoc, když byla psychicky na dně. Ta jí ale vůbec nepomáhala, ba naopak! Její panické ataky se zhoršovaly. Nedávno konečně otevřela oči a teď se snaží ostatní před Julií varovat.

„Bohužel ji stále čeká Julie. Kristýna našla nějakou vnitřní sílu po tom, co se jí dělo, a pokusí se svým způsobem zachránit další nebo otevřít oči dalším – mimo jiné klientkám, které jsou přesně oběťmi takových podvodů,“ nastínila Sára vývoj dějové linky.

Vcítit se do role ale pro ni nebylo až tak těžké, protože sama na panické ataky trpěla kolem patnácti a šestnácti let. „Pomohlo mi začít to řešit s odborníkem. Rozhodně taky podpora rodiny a uvědomění si toho, že kdyby se to stalo, tak to je jenom psychické, že to není tak, že skutečně umřu,“ řekla herečka, která by Kristýně poradila, aby hlavně zůstala silná a nenechala se ovlivnit okolím.

Co mladou herečku teď po prázdninách čeká a jak strávila léto? To se dozvíte ve videorozhovoru v úvodu článku.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...