Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ze světa hvězd: Dvě svatby, nečekané těhotenství i rozvod. Kdo rozpoutal válku a kdo se nebál odhalit se?

  • Hanychová, Brzobohatý
    18. září 2023 | 15:00

    Ve světě hvězd je pořádně rušno! Kdo nás překvapil utajenou svatbou, rozvodem, ale i nečekaným těhotenstvím? Tyto celebrity se postaraly o pořádný poprask!

  • Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová do toho praštili

    Velké překvapení si přichystali Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová. V pátek, za přítomnosti těch nejbližších, si půl roku po zásnubách a rok a půl od začátku vztahu řekli své "ano". Utajená svatba se konala v Itálii u Gardského jezera. "Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců po zvážení pro a proti vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí. Původní dovolenkovou sestavu jsme zkrátka jen rozšířili o nejbližší rodinu a přátele,“ popsal ženich. Pro Ondřeje Brzobohatého šlo tak o třetí svatbu a snad pro něj bude platit rčení "do třetice všeho dobrého". 

    VIDEO: Nejdražší rozvody v historii!

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Eva Hecko Perkausová je podruhé těhotná

    Dalším velkým překvapením je druhé těhotenství moderátorky zpráv na Primě Evy Hecko Perkausové. Nedávno uvedla, že by si s manželem přála mít dvě děti věkově blízko sebe, a jejich přání se vyplnilo. Moderátorka otěhotněla pouhé tři měsíce po narození syna Killiana. Těhotenství se jí podařilo utajit až do šestého měsíce.

  • Boj Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa

    Ačkoliv to na začátku vypadalo na lásku jako trám, nakonec se Agáta Hanychová a Jaromír Soukup krátce po narození jejich dcery Rozárky rozešli. Přestože si přáli rozchod v poklidu, vypadá to, že jsou bývalí partneři na nože. Agáta uvedla, že od této chvíle nesmí malou dcerku ukazovat na sociálních sítích, což doposud dělala. "Rozárku už nemůžu ukazovat na Instagramu, protože si to nepřeje její otec," uvedla. Žádný další komentář směrem k expartnerovi již nedodala. Na takový zákaz má Jaromír Soukup jako otec totiž plné právo.

  • Hugh Jackman a jeho konec velké lásky

    Herec Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness patřili mezi nejstabilnější páry Hollywoodu. Byli spolu dlouhých 27 let a jejich lásku jim mnozí záviděli, pojilo je totiž opravdu silné pouto. Pár se však rozhodl rozvést se a pro většinu fanoušků se jedná o pořádný šok. "Byli jsme požehnáni, že jsme spolu sdíleli téměř tři desetiletí jako manžel a manželka v nádherném, láskyplném manželství. Naše cesta se nyní posouvá a rozhodli jsme se jít od sebe, abychom mohli pokračovat v našem individuálním růstu,“ uvedli manželé ve společném prohlášení pro magazín People. Zároveň uvedli, že toto prohlášení bude jediné, více se k rozchodu vyjadřovat nemíní. Mají dvě adoptivní děti, pro které chtějí i nadále zůstat dobrými rodiči.

  • Odhalená Meghan Markle

    Je vidět, že si Meghan znovu nabytou svobodu po odchodu z královské rodiny stále užívá plnými doušky. Outfit, který zvolila na letošní hry Invictus konající se v německém Düsseldorfu, by si v Británii totiž rozhodně dovolit nemohla. Do Merkur Spiel-Areny vyrazila v krátkém krémovém overalu a ladícím prodlouženém saku. Outfit doplnila černými pantoflíčky, slunečními brýlemi a širokým úsměvem od ucha k uchu.

  • Lucie Vondráčková knoflíčky neřeší

    Herečka Lucie Vondráčková má za sebou divadelní premiéru představení Hračička, ve kterém ztvárnila hlavní roli. Po náročném představení se rychle převlékla a vyrazila slavit s kolegy a přítelem Zdeňkem Polívkou. K této příležitosti oblékla černé zvonové kalhoty a bílou košili, se zapínáním knoflíčků si však starosti nedělala. Výstřih nechala otevřený a předvedla bílou podprsenku.

  • Vítězka světové soutěže krásy se vdala

    Také vítězka světové soutěže krásy Karolína Kokešová se v sobotu vdala. Své "ano" řekla dlouholetému příteli Davidovi Snášelovi. Svatba se konala na Čapím hnízdě, kde měl pár jedno ze svých prvních rande. Nevěsta oblékla šaty od návrhářky Zuzany Lešák Černé. Svědkyní Karolíně byla její blízká kamarádka Andrea Kalousová.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.