Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Miláčci Hollywoodu: Které celebrity má každý rád?

  • Miláčci Hollywoodu: Které celebrity má každý rád?
    21. května 2023 | 06:00

    Některé hvězdy založily svou kariéru na skandálech a eskapádách. To však není případ těchto celebrit. Ty jsou naopak známé pro svou profesionalitu a vstřícnost, a díky tomu se tak staly ve světě showbyznysu více než oblíbenými. Které celebrity netrápí žádné manýry a miluje celý svět?

    Když se zmíní jména jako Keira Knightley, Emma Watson, Emily Blunt nebo Anne Hathaway, nikomu se nevybaví žádné hollywoodské skandály, na které jsme u celebrit zvyklí. Tyto herečky proplouvají kariérou s grácií a jsou tím správným příkladem pro své diváky! Které další hvězdy patří mezi miláčky Hollywoodu?

  • Emma Watson

    Je půvabná, talentovaná, má dobrý vkus, a navíc byla nejlepší kamarádkou Harryho Pottera. Už pro ten poslední důvod ji musí milovat skoro každý fanoušek snímku o nejslavnějším kouzelníkovi. O Emmě je známo, že nemá žádné přehnané požadavky a netrpí žádnými manýry. Zkrátka udělá vždy to, co se od ní očekává, a navíc to vždy udělá skvěle.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení.

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Tom Hanks

    Tenhle sympaťák snad nemůže být nikomu protivný. Má za sebou velké a významné role, je skvělým režisérem, a navíc také spisovatelem. Rozhodně získává plusové body také za to, že celý život kráčí po boku své milované Rity Wilson. V roce 1988 se vzali a šťastní jsou společně dodnes. Sama herečka prohlásila, že dokud nepotkala Toma, tak nevěděla, co skutečná láska opravdu znamená.

  • Julia Roberts

    Julia patří mezi oblíbené hollywoodské herečky hlavně díky tomu, že je vždy dobře naladěná, profesionální, ale zároveň velmi milá. Nejde jí o to, aby byla pokaždé za hvězdu, proto nesahá pouze po hlavních rolích. Nepohrdne ani těmi vedlejšími. Důležité pro ni je, aby snímky, ve kterých hraje, v lidech zanechaly nějakou stopu. Lidé si ji zamilovali i pro její krásný úsměv. I kvůli němu byla celkem pětkrát zvolena nejkrásnější ženou světa. 

  • Anne Hathaway

    Anne Hathaway je považována za vynikající herečku s širokým rozsahem. Objevila se ve filmech různých žánrů a právě díky schopnosti přizpůsobit se různým rolím zaujala široké publikum a získala si fanoušky všech věkových skupin. Sympatický je také její cit pro módu, nikdy nešlápne vedle a vždy je dokonale upravená. Cizí jí není ani charitativní činnost, které se pravidelně věnuje.

  • Keanu Reeves

    O hollywoodském herci je známo, že má srdce doslova na dlani. Život se s ním zrovna nemazlil – v roce 1999 Keanu a jeho tehdejší partnerka Jennifer přišli o svého novorozeného syna, který zemřel krátce po porodu. O dva roky později se Jennifer zabila v autě. Jeho nejbližší kamarád se předávkoval drogami a jeho sestře diagnostikovali rakovinu. Přes to všechno není Keanu zahořklý a snaží se pomáhat, kde může. Záměrně si snižuje honoráře, aby rozpočet vyšel i na další herce, a své výdělky investuje do výzkumu nových léků a pravidelně platí léčebné výlohy své sestry.

  • Keira Knightley

    Keira Knightley je považována za vynikající herečku. Umí se dokonale ponořit do role a přesvědčivě přenést různé emoce až k divákovi. Je známá pro svůj profesionální přístup k práci a oddanost. Vždy se důkladně připravuje na své role a přináší do nich vlastní kreativitu a energii. Působí sice jako křehká žena, často ji však můžeme vidět v rolích odvážných a nezávislých žen. Rozhodně také patří mezi nejpůvabnější herečky Hollywoodu.

  • Emily Blunt

    Také Emily Blunt patří mezi herečky, které se umí dokonale přizpůsobit, nedělají problémy, a i kdybyste se snažili sebevíc, žádnou špínu na ni prostě nenajdete. O Emily je známo, že se s ní skvěle spolupracuje, nedělá ze sebe megastar, ale snaží se ke svým rolím vždy přistupovat zodpovědně a na place s ní není jediný problém. Oblíbená je také pro svou přístupnost a laskavost vůči fanouškům. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.