Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Učitelka, fyzioterapeut nebo zubařka: Čím by se živily tyto hvězdy, kdyby nebyly slavné?

  • Učitelka, fyzioterapeut nebo zubařka: Čím by se živili tyto hvězdy, kdyby nebyly slavné?
    9. června 2023 | 06:00

    Tyto celebrity máme natolik spojené s filmovým a hudebním světem, že si je jen těžko umíme představit v jiné profesi. V mládí však měly tyto slavné hvězdy jiné sny a jejich představy o zaměstnání se zcela lišily od toho, co dělají dnes.

     

  • Angelina Jolie

    Všichni ji známe jako představitelku Lary Croft, Angelina však měla v mládí jiné vize. V jednom rozhovoru uvedla, že se chtěla kdysi stát ředitelkou pohřebního ústavu. "Zní to jako velmi zvláštní a temné povolání. Když mi umřel dědeček, jeho pohřeb mě velmi zklamal, proto jsem byla rozhodnutá, že pokud by nevyšlo herectví, pohřební ústav by byla moje cesta," řekla.

    VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení...

    Video se připravuje ...
    Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

  • Harry Styles

    Harry Styles patří mezi největší hvězdy současnosti, ne vždycky však snil o popové kariéře. "Chtěl jsem být fyzioterapeut. Pak mi někdo řekl, že je v tomto odvětví těžké najít práci, a tak jsem se stal raději zpěvákem," uvedl. Následně dodal, že měl v rukávě ještě další povolání – chtěl se stát učitelem nebo floristou.

  • Britney Spears

    Také popová princezna Britney Spears měla trochu jiné představy o svém povolání. Nebýt zpívání, živila by se jako učitelka. "Miluju děti a obzvlášť své malé fanoušky. Moje máma byla učitelka, a tak bych šla v jejích šlépějích. Kdybych se neuchytila jako zpěvačka, pravděpodobně bych to zkusila jako učitelka dějepisu," řekla.

  • Sofia Vergara

    Sofia Vergara patří mezi úspěšné herečky, kdyby však dokončila školu, bylo by všechno jinak. Chyběly jí pouze dva semestry k dokončení studia stomatologie na univerzitě v Kolumbii. Nakonec však vyhrálo herectví. Dodnes je ale ústní hygienou a vším okolo doslova posedlá. "Můj syn si myslí, že jsem blázen, nutím ho k návštěvě zubaře každé tři měsíce," uvedla.

  • Courteney Cox

    Než se představitelka Moniky z legendárního seriálu Přátelé stala slavnou, prodávala bazény. A byla v tom vážně dobrá. "Šlo mi to. Když jsem jednu dobu neměla peníze, můj otec mě neustále přemlouval, ať se vrátím domů a začnu zase prodávat," řekla. Nakonec se na ni ale usmálo štěstí a její herecká kariéra se rozjela na plné obrátky.

  • Margot Robbie

    Málokdo ví, že hollywoodská kráska Margot Robbie navštěvovala v rodné Austrálii školu cirkusu. Do té ji přihlásila její matka a malou Margot studium naprosto pohltilo. Dokonce získala certifikát za cvičení na visuté hrazdě. Tyto dovednosti pak využila při natáčení snímku Suicide Squad, ve kterém ztvárnila roli Harley Quinn. "Účinkovat v cirkuse byl můj sen. Někdy mě přepadne pocit, že jsem minula své osudové povolání," uvedla v rozhovoru.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.