Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kosmetické novinky na měsíc květen, které musíte mít

  • ...
    6. května 2021 | 06:00

    Máme tady nový měsíc a s ním další nálož kosmetických novinek, které byste si rozhodně neměla nechat ujít. Vybraly jsme pro vás několik tipů, které nás v redakci nadchly. Věříme, že stejně nadšená budete i vy!

    Posilující báze pod řasenku, konopný balzám na rty nebo regenerační noční gel-krém. To je jen malý výčet kosmetických novinek, které vám zpříjemní jaro! Kterou z nich si vyberete?

  • Konopný balzám na rty Herbalus, 240 Kč, koupíte na www.herbalus.cz

    Trápí vás suché a popraskané rty? Díky konopnému balzámu od značky Herbalus budou minulostí. Sérum a balzám v jednom přináší rtům okamžitou úlevu a vrací je zpátky do kondice. Určitě vás potěší, že se jedná o 100% přírodní produkt, který tvoří kombinace konopného oleje, CBD a kyseliny hyaluronové. Jemné mátové aroma je pak třešničkou na dortu. Balzám skvěle funguje v kombinaci s peelingem stejné značky a dohromady tak tvoří skvělou dvojku, která vašim rtům navrátí jejich přirozenou krásu.

    Zázračné aktivní uhlí – vybělí zuby, zabrání pocení a zbaví vás akné! Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Zázračné aktivní uhlí: Vybělí zuby, zabrání pocení a zbaví vás akné • VIDEO: Facebook

  • Denní i noční krém Milovaná maminka, Havlíkova přírodní apotéka, 474 Kč (30 ml), koupíte na www.havlikovaapoteka.cz nebo v kamenných prodejnách

    Den matek se blíží a čím jiným potěšit svou maminku než nějakým voňavým kosmetickým produktem? Krém obsahuje účinné složky, které pleti dodají komplexní výživu a péči. Jedním z nich je Stoechiol™ – olej získávaný extrakcí oxidu uhličitého z levandule stoechas, která se díky tvaru květenství nazývá i  levandule motýlí. Dokáže obnovit svrchní část pokožky a zmírnit známky stárnutí. Dalšími důležitými složkami jsou makový a mandlový olej. Oba jsou bohaté na vitaminy, minerály a nenasycené mastné kyseliny a pokožku dokonale vyživí. Ve složení krému najdete také rakytník, který napomáhá ke zklidnění, tonizaci a hydrataci. Roztomilý obal krému navíc potěší každou maminku.

  • Maska na vlasy Olaplex No.8 Bond Repair Moisture Mask, 799 Kč (100 ml), koupíte na www.olaplex.cz

    Olaplex patří mezi oblíbené značky vlasové kosmetiky, a to hlavně z toho důvodu, že narušené a poškozené kadeře dokážou produkty této značky dostat zase zpátky do kondice. Olaplex proto přichází s novou víceúčelovou opravující maskou na vlasy, která hydratuje, uhlazuje a dodává vlasům krásný lesk. Maska slibuje, že za pouhých deset minut uvidíte znatelný rozdíl. Je vhodná pro poškozené vlasy, kterým chybí hydratace a síla.

  • Báze pod řasenku Dermacol, 199 Kč, koupíte v síti drogerií

    Máte jemné řasy, které potřebují dodat na objemu? Než nanesete svou oblíbenou řasenku, zkuste vyživující podkladovou bázi pod řasenku. Ta nejenže jim dodá na objemu, ale navíc je její složení obohaceno o peptidy podporující růst řas. Díky jejímu béžovému odstínu černé pigmenty klasické řasenky lépe přilnou, a řasy navíc budou chráněny. Bázi naneste od kořínků řas až ke konečkům pomocí cik-cak pohybu, nechte zaschnout a poté naneste svou oblíbenou řasenku.

  • Regenerační noční hydratační gel-krém Hydra Skin Effect, Nivea, 229 Kč (50 ml), koupíte v síti drogerií

    Hydratovaná pleť rovná se krásná pleť. Pokud je ta vaše mdlá, suchá a bez života, rozhodně jí dopřejte péči, kterou potřebuje. Nový regenerační noční gel-krém Nivea Hydra Skin Effect dodá vaší pleti intenzivní hydrataci až po dobu 72 hodin. Je obohacen o čistou kyselinu hyaluronovou, která aktivuje pleťové buňky, aby dokázaly produkovat svou vlastní. Během noci má tak pleť možnost regenerovat a ráno bude odpočatá a pružná.

  • Antibakteriální gel na ruce Mořské minerály, Indulona, 69 Kč (100 ml), koupíte v síti drogerií

    Vypadá to, že koronavirová pandemie je na ústupu, chránit se však musíme neustále. V kabelce by vám proto neměl chybět kvalitní antibakteriální gel, který vaše ruce během chvilky zbaví nečistot. Nový gel na ruce s mořskými minerály a panthenolem Indulona ničí 99,9 % bakterií za šedesát sekund bez použití mýdla a vody. Vedle toho, že pokožku chrání, ji navíc ani nevysušuje. 

  • Extra jemný zklidňující šampon proti lupům s pivem a bylinami Manufaktura, 269 Kč (255 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Tekuté zlato pro naše vlasy! Už naše prababičky věděly, že pivo působí blahodárně na kvalitu vlasů. Jak? Zmírňuje lámavost, dodá lehce tužicí efekt, napomáhá růstu, navrací lesk a dodává na objemu. Manufaktura proto uvádí na trh jemný šampon proti lupům s pivem a bylinami. Obsahuje poctivé benešovské pivo Ferdinand, výtažky z ječmene, chmelu, rozmarýnu a lišejníku, mandlový olej, panthenol a polysacharidy z hnědých řas. Jeho složení nabízí komplexní řešení pro úlevu od lupů a svědivé pokožky. Šampon je vhodný pro všechny typy vlasů a citlivou pokožku hlavy.

  • Hydratační sérum B-Hydra Intensive Hydration Serum, Drunk Elephant, 1250 Kč (50 ml), koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Parfumerie Sephora zařadila do svého portfolia značku Drunk Elephant. Ta používá pouze takové ingredience, které jsou prospěšné zdraví pleti – zaměřuje se na zdravé hodnoty pH a složení. Jedním z produktů je sérum B-Hydra™ složené z provitaminu B5 a ananasového ceramidu. Dodává pleti po celý den stabilní hydrataci, takže vypadá zdravější a zářivější. B-Hydra™ obsahuje jedinečný komplex čočky, jablka a vodního melounu, který pomáhá eliminovat zašedlou, suchou pleť a jemné linky vrásek. Vaše pleť bude po každé aplikaci vypadat jasnější a mladší. Toto lehké, vysoce účinné sérum je vhodné pro všechny typy pleti.

  • Sprej pro snadné rozčesávání vlasů pro normální až jemné vlasy Tangle Teezer, 399 Kč (150 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pokud patříte mezi ženy, které každé ráno zápasí s kartáčem na vlasy a kterým se nedaří zkrotit neposlušné vlasy, rozhodně vás potěší nový sprej pro snadné rozčesávání od značky Tangle Teezer. Ten zabraňuje poletování vlasů a jejich kroucení, vlasy jsou díky němu poddajnější, hladší a jejich rozčesávání je snadnější a hlavně bezbolestné. Sprej nezatěžuje ani nelepí vlasy, naopak jsou po aplikaci krásně hydratované, hebké a lesklé.

    V jakém účesu vám to bude nejvíce slušet? Tyto trendy vás dostanou!

    Video se připravuje ...
    V jakém účesu vám to bude nejvíce slušet? Tyto trendy vás dostanou! • VIDEO: Videohub

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.