Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Test tvářenek: Která se na pleť dobře nanáší a vydrží celý den?

  • ...
    12. dubna 2023 | 06:00

    Nic vám nevykreslí svěžejší a roztomilejší nádech ve tvářích než právě tvářenka, která každému líčení dodá šmrnc! Otestovaly jsme pro vás několik dražších tvářenek. Vyplatí se do nich investovat? Jak se s nimi pracuje a vydrží opravdu na tváři celý den?

     

    Při výběru tvářenky si dávejte pozor na odstín. Světlým typům sluší světle růžová, neutrální béžová nebo broskvová. Brunetkám zase sedí zlatohnědé barvy, které obličej hezky rozzáří, ale zkusit můžete také odstíny dočervena. 

    Při aplikaci používejte speciální štětec, který je menší než ten na pudr, bývá kulatý nebo lehce zešikmený. Tvářenku nanášejte na vystouplou část tváře, takzvané jablíčko, která vzniká, když se usmějete. Která z otestovaných tvářenek nám vyhovovala nejvíce?

  • Pudrová tvářenka The Blush, Essence, 70 Kč, koupíte v síti drogérií

    Za sedmdesát korun vám splní všechno, co po tvářence požadujete - hezky se nanáší, nedrolí se, vydrží a na tváři a vykouzlí přirozený a zdravý nádech. Jsem blondýnka, takže ke mě narůžovělý odstín Beloved skvěle seděl. V balení mi chybělo praktické zrcátko, díky kterému by byl nanášení snadnější. I bez něj je to ale rozhodně super produkt, který stojí za to vyzkoušet. 

    Známka jako ve škole: 1

    VIDEO: Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika?

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

  • Pudrová tvářenka The One, Oriflame, 209 Kč, koupíte na cz.oriflame.com

    Tvářenka hned zaujme velmi elegantním a praktickým balením se zabudovaným zrcátkem. Oceňuji také, že hezky padne do ruky a dobře se vejde i do malé kosmetické taštičky. Tvářenka je pudrová, má příjemnou lehkou strukturu a je velmi pigmentovaná. Takže klidně postačí jedna aplikace. I když barva vypadá výrazně, na tvářích je tón překvapivě hezky přirozený. Navíc vydrží s přehledem celý den. Takže za mě velká spokojenost.

    Známka jako ve škole: 1

  • Minerální tvářenka Annabelle Minerals, 349 Kč, www.annabelleminerals.com

    Nic nedodá větší svěžest do tváře, než tvářenka, a to jen pár tahy štětcem. Mojí novou oblíbenkyní se stala minerální tvářenka od Annabelle Minerals, která dodá nejen kýženou svěžest a absolutní jas, ale i zdravý a hedvábný efekt na tváři. Zamilovala jsem si ji především pro její intenzivní pigmentaci i sypkou konzistenci, díky které si ji mohu přes sítko dávkovat dle potřeby. Za mě jedna z nezbytností v nadcházející jarní a letní sezoně.

    Známka jako ve škole: 1

  • Tvářenka s projasňujícím pudrem Ga-De, 559 Kč, koupíte v parfumeriích Marionnaud

    Tahle tvářenka mě zaujala hned na první pohled. Luxusní černý obal se zlatým písmem lahodil mému oku a stejně tak mě potěšila i samotná tvářenka, která v kombinaci s projasňujícím pudrem udělá zázraky! Je dostatečně pigmentovaná, ale rozhodně vám na tváři nevytvoří look á la Marfuša. Dodá vám do tváří šťávu a krásně je rozzáří. Balení obsahuje navíc praktické zrcátko, takže si ji můžete během dne kdykoliv poupravit. Není to ale úplně potřeba, opravdu vydrží. Za vyšší cenu tento produkt tedy opravdu stojí.

    Známka jako ve škole: 1

  • Víceúčelová tyčinka On the Glow, Pixi, 620 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Musím přiznat, že jsem s touto tvářenka ze začátku hodně bojovala, ale nakonec jsem našla ten správný grif, jak s ní pracovat. Krémová tvářenka byla pro mě novinkou, nejprve jsem ji nanášela prsty a snažila jsem se jí rozetřít, ale barva mi nepřišla nikdy hezky rozprostřená a výsledný efekt mě tak neuspokojil. Nakonec jsem k roztírání použila štětec a s ním to jde lehce. Tvářenku nanáším rovnou na tváře a následně rozetřu a výsledkem jsem zdravé, lehce zvýrazněné tváře. Přesně tak, jak to mám ráda. Tento produkt můžete použít také na oči nebo na rty.

    Známka jako ve škole: 1

  • Tvářenka Cheeks Out Freestyle Cream Blush, FENTY Beauty, 610 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamennných prodejnách

    Krémová tvářenka, která se velmi snadno nanáší a neuvěřitelně snadno splyne s pokožkou a vykouzlí zdravější a mladistvý výraz. Miluju i jednoduché balení a to, že je vhodná i pro vegany. Její cena je trochu vyšší, ale zase vám dlouho vydrží. Použít ji můžete jak na tváře, tak na rty nebo jako oční stíny.

    Známka jako ve škole: 1

  • Tekutá tvářenka Liquid Blush, NARS, 950 Kč (100 ml), koupíte na www.notino.cz

    Na tuto legendární tvářenku jsem slyšela mnoho chvály, a tak jsem se těšila, že ji vyzkouším. Odstín Orgasm se mi líbí a jelikož mám blond vlasy, tak ke mě i hezky sedí. S tekutou tvářenkou jsem neměla zkušenosti, byla jsem tedy při první aplikaci hodně opatrná a s produktem to moc nepřeháněla. Je hodně pigmentovaná, tak jí opravdu stačí jen troška. K rozetření používám štětec, jde to s ním krásně. Tvářenka vykouzlí nádherný jemný nádech a hlavně na tváři vydrží skoro celý den. Za mě jedna z nejlepších tvářenek, kterou jsem kdy vyzkoušela.

    Známka jako ve škole: 1*

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...