Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Test krémů na ruce: Které se dobře vstřebávají a ochrání pokožku i nehty?

20. února 2020 | 06:00

Stejně jako se staráte o svou pleť, neměla byste zapomínat pečovat ani o své ruce. Obzvlášť v zimě si zaslouží dvojnásobnou péči. Které krémy na ruce od nás získaly jedničku? Uspěly i ty levnější!

 

Mazat, mazat, mazat. Tak zní jediná rada, která vám zaručí hebké a zdravé ruce. Denně neustále na něco nebo na někoho saháme, vystavujeme své ruce vodě, mrazu, větru, a pokožka tak trpí. Kvalitní krém vám zaručí, že vaše ruce budou zase hydratované, pokožka nebude suchá a nebude vám praskat. Který od nás získal jedničku?

Dezinfekční krém na ruce Indulona, 49 Kč (85 ml)

Dezinfekční krém na ruce, Indulona, 49 Kč (85 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte v síti drogerií.

Indulona je stará dobrá klasika, která vás nikdy nezklame. Skvěle funguje na celé tělo a krém hojně využívá celá rodina. Tento dezinfekční krém chrání vaše ruce před vnějšími vlivy, dodává jim potřebné živiny a hydratuje je. Už po prvním použití jsou ruce hebké a jemné. Občas mě trápí suchá místa, ta však díky tomuto produktu rychle zmizí. Cena je navíc opravdu příznivá. 

Známka jako ve škole: 1

Krém na ruce s verbenou a citronem Jeanne en Provence, 107 Kč (75 ml)

Krém na ruce verbena a citrón, Jeanne en Provence, 107 Kč (75 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte na www.fragonito.cz

Na první pohled působí luxusním dojmem a stejně tak i voní, ale jeho cena je víc než příznivá. Má lehkou krémovou strukturu, přesto se poměrně pomalu vstřebává a bohužel po něm zůstávají ruce trochu upatlané. Jeho vůně je tak výrazná a příjemná, že mu ostatní odpustíte.

Známka jako ve škole: 2

Krém na ruce Canneff CBD, 125 Kč (30 ml)

Krém na ruce Canneff CBD, 149 Kč (30 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte na www.canneff.com

Tento krém obsahuje složky, které jsou doslova zázrak pro vaše ruce. Najdeme v něm velmi účinný kanabidiol, dále skvalan, bambucké máslo nebo například konopný olej a ovesný protein. Má za úkol obnovovat ochrannou bariéru pokožky a podporuje přirozený proces regenerace kůže. Ruce krásně zvláčňuje a hydratuje. 

Známka jako ve škole: 1

Kašmírový balzám na ruce Alcina, 170 Kč (50 ml)

Kašmírový balzám na ruce Alcina, 170 Kč (50 ml), koupíte na www.alcina.cz
Autor: archiv firem

Koupíte ve vybraných salonech.

Kašmírový krém na ruce od Alciny je moc příjemný. Mám ho u postele a mažu si s ním ruce před spaním. Velmi rychle se vstřebává a ruce jsou opravdu jemné a vláčné. Krém nezanechává na rukou mastný film ani nelepí. Má velmi příjemnou jemnou vůni.

Známka jako ve škole: 1

Krém na ruce For Life & Madaga, 220 Kč (100 ml)

Krém na ruce, For Life and Madaga, 220 Kč (100 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte na www.forlifemadaga.com

Rychle se vstřebává, dobře ruce vyživí, voní jen jemně, ale úžasně příjemně. Obsahuje můj oblíbený měsíčkový olej, kterým jsem mazala děti, když byly malinké, a nedám na něj dopustit. Oceňuji i praktické balení s pumpičkou, kterou si snadno nadávkujete potřebné množství krému. Zbytečně tak neplýtváte.

Známka jako ve škole: 1

Elixír na ruce Manufaktura, 229 Kč (50 ml)

Elixír na ruce, Manufaktura, 229 Kč (50 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách.

Krém na ruce velmi příjemně voní. Až exoticky. Ruce krásně zvláčňuje a hydratuje. Není přehnaně mastný, nezanechává žádný film. Ocenila jsem, že se hezky roztíral a během chvilky se vstřebal.

Známka jako ve škole: 1

Přírodní krém na ruce Yope, 230 Kč (100 ml)

Přírodní krém na ruce, Yope, 230 Kč (100 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte na www.bioneeds.cz

Co vás na tomto krému ihned uhrane, je jeho vůně. Je úplně jiná, než na jaké jsem zvyklá. Je hodně bylinková, ale přitom svěží a příjemná. Samotný krém se krásně roztírá, nezanechává mastný film, ruce jsou naopak během chvilky hebké na dotek. Produkt je přírodní, obsahuje bambucké máslo, extrakt ze šalvěje, mořské řasy a několik dalších přírodních ingrediencí. Chválím také roztomilý obal!

Známka jako ve škole: 1

Krém na ruce s myrhou Nobilis Tilia, 279 Kč (50 ml)

Krém na ruce s myrhou, Nobilis Tilia, 279 Kč (50 ml)
Autor: archiv firem

Koupíte na https://eshop.nobilis.cz/

Příjemný krém, který se snadno roztírá a po němž nezůstává žádný mastný film. Jeho vůně působí přírodně a nevtíravě. Při pravidelném mazání určitě zaznamenáte změnu, ruce budete mít jemnější a hydratovanější. Skvělá je i pumpička, která usnadňuje dávkování krému.

Známka jako ve škole: 1

Autor: Aneta Valešová
Video se připravuje ...