Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kadeřnictví jsou otevřená! S jakým střihem letos rozhodně nešlápnete vedle?

  • Video se připravuje ...
    4. května 2021 | 06:00

    Konečně nastala ta chvíle, kdy se můžeme objednat ke svému kadeřníkovi, a svým vlasům tak dopřát po dlouhém čekání péči, kterou potřebují. Přemýšlíte o změně účesu? Tohle jsou největší vlasové trendy, s kterými letos rozhodně zazáříte!

    Tak moc jsme na tento okamžik čekaly a konečně je tady! Užijte si proto svou první návštěvu kadeřníka po opravdu dlouhé odmlce a vyberte si účes, který vás rozzáří a dodá vám šmrnc. Vybraly jsme pro vás ty největší vlasové hity!

  • Mullet

    Vpředu byznys, vzadu párty. Tak přesně takhle by se dal popsat účes, který u nás v devadesátkách proslavil především Jaromír Jágr. Přestože převážně vzbuzoval v lidech rozpaky, nyní se už druhou sezonu drží v žebříčku nejvíce trendy účesů. Pokud jste duší rebelkou a nebojíte se extravagance, jděte do něj! Rozhodně budete nepřehlédnutelná, a k tomu ještě trendy!

    Jak šikovně zamaskovat odrosty? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jak zamaskovat odrosty • VIDEO: Vlastní

  • Mikádo

    S mikádem se můžete často setkat pod názvem bob. Tento účes se pro svou praktičnost a rozmanitost drží v oblibě již několik sezon. Je nadčasový, hravý, dá se kombinovat na několik způsobů, takže z něj vytvoříte jak sexy hravý rozcuch, tak elegantní uhlazenou verzi. Nosit se bude jeho kratší varianta i délka po ramena. Tento účes vypadá skvěle v jakémkoliv provedení a k jeho úpravě vám často postačí pouze vaše prsty. Ještě více trendy bude letos mikádo v kombinaci s ofinou. V tomto případě však záleží na tvaru obličeje. Poraďte se proto se svým kadeřníkem, zda zvolit rovnou nebo vzdušnou variantu. Nebo třeba patku.

  • Shag

    Sociální sítě zaplavil účes s názvem shag. Je vhodný pro ženy jak s delšími, tak s kratšími vlasy. Je charakteristický svým stupňovitým sestříháním a objemem u kořínků. Stejně jako v případě mulletu také styl shag promění váš vzhled v lehce rebelský.

  • Ofina

    Ofina rozděluje ženy na dva tábory – jedny ji milují, druhé nenávidí. Ať patříte do jakékoliv skupiny, letos s tímto střihem opravdu zabodujete. Jak už bylo řečeno u mikáda s ofinou, opravdu v tomto případě záleží na tvaru obličeje. Rozhodně se tedy nepouštějte do zběsilého domácího stříhání a počkejte na radu svého kadeřníka. Ofina se letos bude nosit v jakékoliv podobě – hustá rovná, delší vzdušná, baby ofina, sestříhaná, lehce zvlněná, patka... Výběr je opravdu široký!

  • Na délce záleží

    Při návštěvě kadeřníka nemusíte hned své kadeře zběsile stříhat. Letošní rok přeje i dlouhovláskám. Je však důležité, aby vaše vlasy vypadaly zdravě. Proto se zbavte suchých konců a rozhodně se nebraňte mírnému zastřižení. Jedině tak zabráníte lámání a třepení a vaše vlasy budou vypadat skvěle.

  • Pixie cut

    Pokud toužíte po opravdu velké změně nebo vaše krátké vlasy potřebují jen jarní refresh, pixie cut pro vás bude ta správná volba. Tento účes je v kurzu už nějakou dobu a jinak tomu nebude ani letos. Výhodou je, že i tento účes má mnoho podob, a tak z něj můžete vykouzlit rockerský look i romantickou variantu. Je vhodný pro ženy s hustými, ale i s jemnějšími vlasy.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  krása, trendy, vlasy, účes, účesy 2021, kadeřnictví
Diskuse ke článku
.