Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zahalte se do vůně květin: Nové jarní parfémy, které si rychle zamilujete

  • ...
    6. dubna 2021 | 06:00

    Jaro je konečně ve vzduchu! Je na čase odložit těžké kořeněné vůně a dát přednost jemnějším květinovým tónům. Připravily jsme pro vás výběr nových jarních parfémů. Který bude ten váš?

    Jaro s sebou přináší něžné květinové vůně, které vám zvednou náladu a dodají energii. Zpříjemněte si toto roční období novým parfémem a provoňte své tělo tóny svých oblíbených květin. Která z novinek bude mít místo ve vaší kabelce?

  • Chloé Rose Tangerine, 1395 Kč (75 ml)

    Novinka Chloé Rose Tangerine se od klasických pudrových tónů tolik charakteristických pro parfémy Chloé trochu liší. Vyzařuje z ní především svěžest. Hned na úvod vás uhranou tóny sladké mandarinky doprovázené černým rybízem. Růže pak přináší ve vůni čistotu a dřevitý cedr spolu s bílou ambrou vše příjemně uzavírá. Tato kombinace vás zahalí do něžného závoje, podtrhne vaši přirozenost a ženskost.

  • Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal, 2499 Kč (50 ml)

    Při pohledu na tento parfém vás na první dobrou rozzáří jeho duhový flakon, který je nepřehlédnutelný. Uvnitř se skrývá delikátní květinová vůně se zářivými slunečními tóny – jako stvořená pro jarní dny. Při přivonění vás zaujmou citrusové tóny mandarinky, svěžího bergamotu, které jsou okořeněny špetkou růžového pepře. Následují tóny bílých květů jasmínu, pomerančového květu a následuje kokosový akord. Vůně doznívá na vlně kosatce, pačuli a vanilkových tónů. Hřejivé jako první jarní paprsky!

  • Marc Jacobs Daisy Spring, 1413 Kč (50 ml)

    Jak už název napovídá, tato vůně byla stvořena pro jarní dny. Je plná života a osvěžujících tónů, přesně jako jarní vzduch. Tato jemná květinovo-ovocná vůně je součástí limitované edice vůní Marc Jacobs Spring. Ve flakonu najdete tóny růže, růžového dřeva a kardamomu, který svou sladce kořenitou vůní dotahuje parfém k dokonalosti. 

  • Dámská toaletní voda Louka, Manufaktura, 590 Kč (50 ml)

    Zavřete oči a představte si vůni rozkvetlé louky plné lučního kvítí. Nádhera, že? Už dál nemusíte snít, nová toaletní voda od Manufaktury vás během chvilky přenese na toto kouzelné, sluncem projasněné místo. V nové vůni s názvem Louka se mísí pestré luční kvítí a šťavnaté ovoce. Jedním stříknutím se tak přemístíte na palouček plný něžných sedmikrásek a veselých pampelišek.

  • s.Oliver For Her, 540 Kč (30 ml)

    S.Oliver For Her je vůně plná stylu, která připravuje momenty plné radosti a štěstí. S esencí bergamotu a zralého liči kombinuje stimulující hořkosladká aromata s ovocnými odstíny. Hrozny dodávají jemné vodní tóny a kombinují se s hravou lehkostí růžového pepře. Ve středu se rozvíjí květinová kytice magnolie, pivoňky a turecké růže. Směs voňavých prvků vytváří pocit luxusu, lehkosti a péče. Takhle zkrátka voní krása květin!

  • Coach Floral, 2490 Kč (90 ml)

    Probuďte v sobě pozitivní energii díky parfémované vodě Coach Floral! Na úvod vaše smysly povzbudí jiskřivá svěžest citrusů v kombinaci se sladkým ananasovým sorbetem a štiplavým růžovým pepřem. Srdce tvoří čajová růže, gardénie a pravý jasmín, který vás během chvilky zahalí do květinového závoje. Ta pravá jarní vůně do každé dámské kabelky!

    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? Podívejte se na video!

    Video se připravuje ...
    Záchranné beauty triky: Jak si poradit v situacích, kdy není po ruce kosmetika? • VIDEO: Facebook

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.