Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kosmetické novinky na měsíc listopad: Co musíte tentokrát vyzkoušet?

  • ...
    7. listopadu 2019 | 06:00

    Je tady listopad a s ním i novinky na kosmetickém trhu! Jestli jste stejný blázen do kosmetiky jako my, pak rozhodně nebudete zklamaná. Co tento měsíc rozhodně stojí za vyzkoušení?

    Pre-aging krém s křemíkem, intezivní omlazující sérum nebo vlasová pomůcka na tvorbu drdolu, díky které se obejdete bez gumičky? Co vám padne do oka tentokrát?

  • Čisticí prášek Maria Nila, 589 Kč (120 g)

    Pokud vaše vlasy zrovna nemají den nebo jste si je nestihla umýt a zrovna někam spěcháte, velkým pomocníkem pro vás bude novinka od švédské veganské značky Maria Nila. Čisticí prášek pro lehký objem pohlcuje nečistoty a zanechává vlasy svěží s matným povrchem. Stačí, když si menší množství nasypete do dlaně nebo na kartáč a vlasy s ním pročešete. Produkt navíc nádherně voní!

    Čisticí prášek Maria Nila, 663 Kč (120 g)
    Autor: archiv firem

  • Intenzivní omlazující sérum Dermacol, 149 Kč

    Zpevnění už po čtrnácti dnech používání? Tak tohle přesně slibuje nové omlazující sérum od značky Dermacol. Díky vysokému obsahu kolagenu, kyseliny hyaluronové a dalších skvělých látek pleť vyhlazuje, hydratuje a zpevňuje. Používá se dvakrát denně na obličej a krk před nanesením krému. Je vhodné pro všechny typy pokožky.

    Intenzivní omlazující sérum, Dermacol, 149 Kč
    Autor: archiv firem

  • Rozjasňovač Trio, Catrice, 259 Kč

    Kosmetická značka Catrice přišla na trh s novou limitovanou edicí Glitterholic! Ano, hádáte správně. Čím třpytivější, tím lepší. V kolekci najdete třpytivé rtěnky, paletky očních stínů a rozjasňovače, díky kterým budete za hvězdu každého večírku. Paletka pudrových rozjasňovačů obsahuje hned tři odstíny, takže je můžete kombinovat podle libosti.

    Rozjasňovač Trio, Catrice, 259 Kč
    Autor: archiv firem

  • Denní krém proti vráskám Q10 Miracle, Astrid, 149 Kč (50 ml)

    Novinka od Astridu pomáhá pleť chránit před předčasným stárnutím. Složení je obohacené o mikroperly koenzymu Q10, které stimulují produkci kolagenu. Zároveň pomáhají redukovat jemné vrásky a zabraňují vzniku nových. Ideální je kombinovat jej s nočním krémem stejné řady.

    Denní krém proti vráskám Q 10 Miracle, Astrid, 149 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Bunstar, Invisibobble, 149 Kč

    Dovedete si představit, že byste si drdol mohla vytvořit bez gumiček a pinetek? Pokud ne, tak novinka od Invisibobble vás přesvědčí o tom, že je to opravdu možné, a dokonce jednoduché a rychlé! Vlasy stačí vyčesat na temeno hlavy a smotat do drdolu. Následně přiložíte novinku Bunstar tak, aby obě vidlice mohly protnout drdol, a účes je na světě!

    Bunstar, Invisibobble, 149 Kč
    Autor: archiv firem

  • Výživný olej proti vráskám Nivea, 374 Kč (30 ml)

    Suchá a namáhaná pleť potřebuje pořádnou výživu. Tu jí můžete dopřát pomocí nového výživného oleje od Nivey, který obsahuje 100% identický koenzym Q10 a bio arganový olej. Aplikujte 2 až 3 kapky do dlaní a jemně vmasírujte do pleti obličeje a krku. Můžete použít přímo na vyčištěnou pleť nebo ihned po použití krému.

    Výživný olej proti vráskám, NIvea, 374 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Pre-aging krém Alcina, 1100 Kč (50 ml)

    Nový pre-aging krém od Alciny je inspirován Koreou a je určen pro ženy od 25 let. Obsahuje biotechnologickou pavučinu, která má schopnost rozprostřít se po pokožce jako jemná síť. Díky ní do pleti lépe pronikají účinné látky, jako je například křemík, který hraje velkou roli při tvorbě kolagenu a elastinu a stará se o zpevnění a vypnutí pleti. Pre-aging krém oddaluje proces stárnutí.

    Pre-Aging krém, Alcina, 1100 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Cibulovo-fazolová vlasová maska z Havlíkovy přírodní apotéky, 461 Kč (150 ml)

    Cibule a fazole jsou hlavními ingrediencemi nové vlasové řady Havlíkovy přírodní apotéky. Vedle těchto dvou zázračných surovin obsahuje maska ještě vaječný žloutek, arganový olej, ovesný olej, rakytník a panthenol. Maska je určena pro všechny typy vlasů a snadno si poradí i s těmi lámavými a suchými.

    Cibulovo fazolová vlasová maska, Havlíkova přírodní apotéka, 461 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.