Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vlasový trend, který celebrity milují. Poloviční drdol bude slušet i vám!

1. září 2019 | 06:00

Ledabylé drdoly jsou v oblibě už nějakou dobu, a jestli byl tenhle účes trendy během léta, ani na podzim s ním nešlápnete vedle. Zkusit můžete jeho menší obměnu, kterou si oblíbily také celebrity. Vypadá stylově a žensky, a navíc není vůbec složité jej vytvořit. Řeč je o polovičním drdolu!

Tento účes je praktický, trendy a nejlepší na něm je, že nemusíte strávit několik dlouhých minut před zrcadlem, abyste si ho vytvořila. A právě proto se stal half bun, jak se mu v zahraničí přezdívá, tak oblíbený. Pokud se tedy nemůžete rozhodnout, jestli máte nechat vlasy rozpuštěné, nebo si udělat drdol, half bun bude příjemným kompromisem. Jak na něj?

Je to více než jednoduché. Vlasy oddělte na temeni hlavy, můžete je jemně natupírovat, aby lépe držely, a zamotejte je do drdolu. Ten následně zagumičkujte nebo připevněte sponkou. A máte hotovo! Hlavním znakem tohoto účesu je ležérnost, takže drdol nemusí vypadat vůbec dokonale.

Můžete si s účesem však trochu pohrát a vytvořit si uhlazenou elegantnější variantu. Celému looku dodáte romantický nádech, když rozpuštěné vlasy natočíte pomocí kulmy. Doplnit jej můžete také malým copánkem na temeni hlavy. 

Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se u celebrit!

 

Autor: Aneta Valešová