Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pudr na vlasy! Tenhle zázrak vám zajistí dokonalý objem

30. července 2019 | 06:00

Probudit se každý den s vlasy jako od kadeřníka, to je sen snad každé z nás. Často to pak ale dopadá tak, že si umyjeme a vyfoukáme vlasy, ale za pár hodin je objem pryč. Pokud jste navíc majitelkou jemných vlasů, které mají často tendenci zplihnout, vsadíme se, že byste pro dokonalý objem vraždila. Dobrá zpráva je, že pro vás máme řešení – stylingový pudr!

Každé z nás bohužel příroda nenadělila husté vlasy plné objemu. Tam, kde na nás šetřila, si ale naštěstí můžeme pomoct stylingovými vychytávkami. Pokud nejste zrovna fanynka klasických tužidel, která vlasy často slepí, máme pro vás lepší variantu, a tou je pudr pro objem. 

Jak používat pudr na vlasy? Neuvěřitelně snadno!

Nemusíte vlasy pracně foukat ani tupírovat. Pudr stačí jednoduše nasypat přímo do suchých vlasů a konečky prstů si následně vytvarujete dokonalý účes. Možná vám to připadá až neuvěřitelně jednoduché, ale je to tak. Stylingový pudr obalí každý vlas, a vytvoří tak od kořínků maximální objem a účes zafixuje.

Pudr můžete použít kdykoliv během dne, když se vám bude zdát, že vlasy potřebují zase trochu vzpružit. Nemusíte se bát, prášek nebude vidět a ani vlasy nijak nezatíží. Vybraly jsme pro vás několik produktů, díky kterým už zplihlé vlasy nebudou mít šanci. Najdete je ve fotogalerii:


Autor: Aneta Valešová