Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné ženy umí vymazat své vrásky! Tohle jsou jejich tajné tipy

  • Julia Roberts
    24. června 2019 | 06:00

    Přestože při každé příležitosti vypadají dokonale, ani ony čas nezastaví a musí bojovat proti přibývajícím vráskám. Mají však své fígle, díky kterým jejich tvorbu zpomalují. Jaké jsou osvědčené tipy hollywoodských krásek v boji proti stárnutí?

    Jsou krásné, oblíbené a vždy vypadají dokonale. Za jejich bezchybným vzhledem často stojí geny, ale také důkladná péče. Jaké beauty triky se můžete od slavných krásek naučit?

  • Penélope Cruz (45)

    Penelope Cruz
    Autor: profimedia.cz

    Půvabná španělská herečka si v životě omotala kolem prstu nejednoho muže. Není se čemu divit, vypadá totiž stále skvěle. A jaký je její recept na krásu? "Moje maminka mi vždycky radila, abych jedla zdravou vyváženou stravu a dostatečně spala. V mládí mi její rady přišly otravné, dnes ale vím, jak moc velkou pravdu měla." Herečka patří mezi ženy, které si z vrásek rozhodně nic nedělají. "Těším se na vrásky. Moje babička říkávala, že každá vráska má svůj příběh." Přestože herečka nikdy nepodstoupila žádnou plastickou operaci, menší zásahy do těla neodsuzuje.

  • Halle Berry (52)

    Halle Berry
    Autor: profimedia.cz

    V dvaapadesáti vypadá Halle Berry stále skvěle a člověk by jí klidně tipnul o deset let méně. Co stojí za jejím dokonalým vzhledem? Vedle toho, že pravidelně cvičí a její jídelníček obsahuje samé zdravé potraviny, za její krásnou pletí navíc vězí silný vývar z kostí! "Chodím k řezníkovi a řeknu si vždycky o kosti, které by stejně vyhodil. Doma je čtyřiadvacet hodin vařím ve vodě a výsledný vývar vypiji. Je to neskutečný zdroj kolagenu," prozradila v jednom rozhovoru. Zároveň se neobejde bez růžové vody, kterou aplikuje na tvář před nanesením make-upu. "Mám pocit, že je pleť pak celkově jasnější a svěžejší."

  • Salma Hayek (52)

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz

    Co stojí za dokonalým vzhledem mexické herečky? Nehledejte v tom žádnou vědu: je to pravidelné a důkladné odličování. Hollywoodská kráska se nechala slyšet, že nikdy nejde spát neodlíčená. "Nikdy se mi nestalo, že bych do postele vlezla s make-upem. I když mi bylo mizerně, byla jsem nemocná, nebo dokonce opilá! Možná si občas zapomenu sundat šaty, šperky nebo boty, ale obličej musím mít vždy čistý."

  • Jessica Alba (38)

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz

    Také Jessica Alba dala na rady své maminky a dodnes dodržuje zásady, které ji v péči o pleť naučila. Neobejde se proto bez opalovacího krému, který její tvář chrání před škodlivým slunečním zářením, a zpomaluje tak předčasné stárnutí pleti. "Moje máma dokázala ušetřit na oblečení, ale nebála se investovat do kvalitní kosmetiky. Vždy mi kladla na srdce, že se o svou pleť musím důkladně starat." 

  • Kate Hudson (40 let)

    Kate Hudson
    Autor: profimedia.cz

    Americká herečka má krásu v genech. V péči o pleť se nechala inspirovat svou neméně atraktivní maminkou – herečkou Goldie Hawn (73). Ta si každé ráno oplachuje obličej ledovou vodou, aby minimalizovala tvorbu nových vrásek. Obě si navíc několikrát týdně ledují oční okolí jako prevenci proti vráskám a kruhům pod očima. 

  • Kim Kardashian (38)

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

    Ačkoliv Kim Kardashian trpí lupénkou, její pleť vypadá vždy dokonale. Jak si ji udržuje tak zářivou a bez vrásek? Nedá dopustit na kosmetiku s obsahem výtažků z mořských řas. Ty pokožku zklidňují, ale navíc působí protizánětlivě. Obsahují velké množství vitaminu B, který pleť vyživí. A ta je pak bez chybičky.

  • Julia Roberts (51)

    Julia Roberts
    Autor: profimedia.cz

    Herečka vypadá dokonale vždy a všude a ne nadarmo se pětkrát stala nejkrásnější ženou světa, přestože její tváře nejsou vyplněny botoxem. Není zastánkyní poličky překypující různými krémy. Naopak si vystačí s jedním s lehkou texturou. Je milovnicí olivového oleje, který si také často do svého pleťového krému přidává. Pravidelně svou tvář navíc chrání opalovacím krémem.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.