Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Vlasy za statisíce! Které celebrity nejvíce utrácejí za kadeřníka?

  • Vlasy za tisíce! Které celebrity nejvíce utrácejí za kadeřníka?
    26. října 2019 | 06:00

    Vlasy jsou korunou krásy a moc dobře to vědí také celebrity, které jsou dennodenně na očích celému světu a musí vypadat reprezentativně. Která hollywoodská hvězda utrácí za své vlasy pořádný balík?

    Špatný střih nebo nevhodná barva vlasů? To je něco, co si celebrity nemůžou dovolit. Proto některé z nich nemají problém sáhnout do peněženky hodně hluboko a svému kadeřníkovi zaplatit hříšné peníze! Kdo za své vlasy utrácí nejvíce?

  • Rihanna (31)

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Barbadoská kráska svou vizáž mění jako chameleon. Jeden týden má vlasy rudě červené, druhý její hlavu zdobí rasta copánky a v současné době nosí vlasy černé jako uhel. Za jejími vlasovými přeměnami stojí její osobní kadeřnice Ursula Stephen, která Rihannu doprovází na každém kroku. A že ji za to Rihanna platí královsky. Za jeden den péče dostane Ursula 3300 dolarů, což je v přepočtu zhruba sedmdesát tisíc korun. To zní jako práce snů!

  • Vévodkyně Kate (37)

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

    Vévodkyně Kate je pro mnoho žen módní ikonou a není se čemu divit. Málokdy nás její outfit zklame. Od manželky budoucího krále a členky královské rodiny bychom ani nic jiného nečekali. Vedle toho, že jsou její ouftity vždy vyladěny do posledního detailu, nezapomíná ani na své vlasy. Kadeřnice Amanda Cooker Turner upravuje vévodkyni vlasy každé čtyři týdny. Používá k tomu výhradně přírodní a organické barvy. Taková procedura vyjde Kate zhruba na 10 tisíc korun. Amanda s Kate ale často jezdí také na její pracovní cesty. Na australském turné si za devatenáctidenní práci naúčtovala 230 tisíc korun.

  • Jennifer Aniston (50)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Vlasy "na Rachel". Tak přesně takhle chtěla vypadat skoro každá žena, když se začal v Americe vysílat kultovní seriál Přátelé. Jennifer Aniston byla inspirací pro mnoho žen, a proto svým vlasům vždy dopřávala extra péči. Svému dvornímu stylistovi Chrisovi McMillanovi neváhá zaplatit za jedno sezení přes dvacet tisíc korun. Často s ní jezdí také na služební cesty. Částka za jeho služby se pak pohybuje okolo 50 tisíc dolarů za týden!

  • Anne Hathaway (36)

    Anne Hathaway
    Autor: profimedia.cz

    Za nádhernými hnědými kadeřemi herečky Anne Hathaway stojí kadeřník Ted Gibson, který se mimo jiné stará ještě například o vlasy Angeliny Jolie nebo Ashley Green. Jedna návštěva kadeřníka stojí Anne zhruba 22 tisíc korun! Pravidelně chodí "na údržbu" co šest týdnů. To už je pořádný balík!

  • Jennifer Lopez (50)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Taky si říkáte, že melír a střih nemůžou stát tak moc peněz? Vyvedeme vás z omylu! Jennifer Lopez za tak běžnou vlasovou proceduru nechává u svého kadeřníka přes 17 tisíc korun! Navštěvuje vyhlášený salon Oribe, kde se starají o vlasy také topmodelkám, jako jsou Naomi Campbell, Alessandra Ambrosio nebo Christy Turlington.

  • Justin Bieber (25)

    Justin Bieber
    Autor: profimedia.cz

    Vlasoví maniaci se najdou taky mezi mužskými celebritami. Jedním z nich je zpěvák Justin Bieber. Jeho osobní vlasová poradkyně a kadeřnice Vanessa Price si za každou jeho vlasovou proměnu účtuje 750 dolarů, což je něco málo přes 17 tisíc korun. Nutno podotknout, že na pánský sestřih je to celkem balík.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.