Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 beauty trendů, které nikdy nevyjdou z módy. Víte, které to jsou?

  • ...
    27. srpna 2019 | 06:00

    Přestože se svět módy a kosmetiky neustále mění, najdou se trendy, které ženy milují už desítky let. A nechtějí se jich vzdát. Není se čemu divit! Každou z nás totiž promění v učiněnou femme fatale. Zajímá vás, které nesmrtelné beauty trendy to jsou?

    Pokud vaším tipem byly neodolatelné červené rty či nesmrtelný kočičí look, pak jste tipovala správně! Tohle jsou zkrátka kosmetické stálice, které nás neustále baví, které jsme nikdy neopustily nebo ke kterým se zase rády vracíme. Co dalšího nikdy nevyjde z módy?

  • Přirozený make-up

    Ashley Graham
    Autor: profimedia.cz

    Ačkoliv se do popředí staví konturování obličeje, které dokáže hotové zázraky, stále se rády vracíme k přirozenému líčení. Často nám tak postačí lehký make-up nebo BB krém, tvářenka a zapomínat bychom rozhodně neměly na upravené obočí. Celé líčení pak můžeme podtrhnout výraznější rtěnkou. Mějte ale na paměti, že výrazná barva na rtech udělá velkou službu, a proto to s dalším líčením už moc nepřehánějte. Stačí už jen zlehka nalíčit řasy.

  • Kouřové líčení

    Elizabeth Olsen
    Autor: profimedia.cz

    "Kouřovky" jsou zkrátka nesmrtelné. Nejenže krásně zvýrazní oči, ale každá žena v nich navíc vypadá sexy. Rozhodně byste je ale neměla volit jako denní líčení. Skvěle se hodí na párty nebo nějakou společenskou událost. K tomu, aby kouřové líčení vypadalo dokonale, je potřeba trocha praxe a hlavně si s ním musíte trochu vyhrát. Proto si na něm dejte vždy záležet a líčení neurychlujte. Stíny musí vypadat dokonale!

  • Červené rty

    Margot Robbie
    Autor: profimedia.cz

    Už nezapomenutelná diva Marilyn Monroe věděla, že dokonale rudě namalované rty jsou magnetem na muže a že každá žena v nich vypadá neodolatelně. Tento trend se stále drží na výsluní a troufáme si říct, že je nesmrtelný. Je to jen malý detail, který se vzhledem ženy dokáže hotové zázraky. Nevěříte nám? Pokud ještě žádnou nemáte, tak si ji hned pořiďte a sama uvidíte, jak se v ní budete cítit žensky a skvěle!

  • Oční linky

    Adele
    Autor: profimedia.cz

    Ikonický look, který milují ženy po celém světě! Kočičí pohled, kterému žádný muž neodolá. Ať už jsou malé, větší, tenké, tlusté, pokaždé udělají velkou službu a vypadáte v nich skvěle. Můžete si s nimi vyhrát a místo klasické černé barvy zvolit modré, zelené nebo hnědé a bránit se nemusíte ani různým metalickým odstínům či třpytkám. 

  • Přirozené obočí

    Lily Collins
    Autor: profimedia.cz

    Je pravda, že nějakou dobu byly v módě dvě tenké čárky, které měly připomínat obočí, ale díkybohu těmto dobám už dávno odzvonilo. Pokud jste majitelkou hustého a výrazného obočí, vsadíme se, že vám ho v dnešní době každý závidí. Díky obočí totiž krásně vyniknete a už to ani nemusíte přehánět s dalším make-upem. Nezapomínejte však na pravidelnou úpravu.

  • Ofina

    Jessica Biel
    Autor: profimedia.cz

    V dětství jsme ji nosily snad všechny, a pokud se zrovna nekroutila na všechny strany, dalo se to s ní i vydržet. Ofinu buď milujete, nebo ji nenávidíte. Ať je to jakkoliv, tento účes se stále drží mezi trendy a jen tak asi nezmizí. Navíc se jedná o účes dost variabilní. Můžete si vybrat ofinu krátkou, dlouhou, hustou, prostříhanou, zvlněnou nebo patku na stranu. Než si ji ale začnete zběsile stříhat, raději se se svým kadeřníkem poraďte, která z nich bude lichotit právě vašemu tvaru obličeje.

  • Mikádo

    Irina Shayk
    Autor: profimedia.cz

    Mikádo má opravdu dlouhou historii a prošlo několika etapami vývoje. Šmrncovní bob byl oblíbený už ve dvacátých letech, kdy se ženy rozhodly ukazovat šíje a ramena. Díky jednoduché údržbě je tento účes v oblibě také dnes. Může si ho dovolit navíc každá žena, protože se hodí pro jakýkoliv tvar obličeje a typ vlasů. Navíc působí žensky a hravě, ale také elegantně. 

  • Pixie cut

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz

    Zpočátku byly krátké vlasy považovány za praktické, v průběhu let se z nich stal trend. Nemusíte se bát, že byste v tomto účesu vypadala jako kluk. Jen si vzpomeňte na nezapomenutelnou Twiggy, na Lindu Evangelistu a spoustu dalších známých hereček a zpěvaček, které se pixie cutu nebály a rozhodně svou ženskost kvůli němu neztratily. 

  • Plážové vlny

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

    Vlasy jako od moře, vyšisované od sluníčka. Tohle je rozhodně letní look, po kterém touží skoro každá blondýnka, ale dopřát si ho mohou také brunetky. Plážové vlny jsou také stálicí mezi účesy, protože vypadají hravě a sexy a není s nimi tolik práce. Pokud se vám vaše vlasy přirozeně vlní, stačí jen použít správné stylingové přípravky, které podpoří texturu vln. Použít můžete také kulmu, pomocí které si vlasy navlníte, ale nezapomínejte v tomto případě používat přípravky na ochranu proti teplu, abyste své vlasy zbytečně neničila.

  • Rovné vlasy

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz

    Oblíbené jsou také hladké a rovné vlasy, které vypadají vždy upraveně a elegantně. Ženám, kterým příroda nadělila kudrlinky, a které přesto touží po hladkých vlasech, pomůže žehlička, ale také v tomto případě platí, že vlasy musí chránit před teplem vhodnými stylingovými přípravky. 

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, kosmetika, beauty, líčení, makeup, účesy
Diskuse ke článku
.