Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavné krásky, které šly dohola! Byla za tím filmová role, nebo prostě jen chtěly změnu?

19. srpna 2019 | 06:00

Některé z nich si vlasy oholily, protože toužily po změně, jiné k tomu dohnala filmová role. Tak či tak tento krok vyžaduje hodně odvahy. Podívejte se do fotogalerie na slavné ženy, které se zbavily své hřívy, a porovnejte, který střih jim slušel více.

Většinu žen "bolí" i pouhé zastříhávání konečků, některé se však nebojí radikálnější změny. Své o tom vědí slavné herečky, které si dlouho pěstované kadeře musely oholit například kvůli filmové roli.

Jednou z nich byla herečka Demi Moore, která se se svou holou hlavou zapsala do historie, když si v roce 1996 nechala oholit hlavu kvůli roli vojandy ve filmu G. I. Jane. Kvůli roli se své hřívy zbavila také modelka Cara Delevingne, která v snímku Life in a Year (Život v roce) ztvárnila dívku umírající na rakovinu. 

Za krátkým účesem však nestála vždy jen filmová role, ale například touha po změně. Extrémem byl pak krok popové hvězdy Britney Spears, která si před dvanácti lety v kadeřnickém salonu sama oholila hlavu. V té době měla psychické potíže a problémy s alkoholem a drogami, kvůli kterým několikrát skončila v léčebně.

Nahlédněte do fotogalerie se slavnými kráskami "na ježka". Sluší jim spíš krátké, nebo dlouhé vlasy?

Autor: Aneta Valešová