Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sexy účes jako od moře: Plážové vlny zvládnete hravě doma!

18. června 2019 | 06:00

Letním účesem číslo jedna jsou bezesporu plážové vlny. Jsou hravé a sexy a zvládne je každá z vás v pohodlí domova. Velkým pomocníkem pro vás bude sprej určený právě pro plážové vlny. Ty nejlepší najdete ve fotogalerii!

Taky vám připadá, že u moře máte nejlepší vlasy? Dobrá zpráva je, že docílit tohoto sexy letního looku můžete hravě i po návratu z dovolené. K jeho vytvoření budete potřebovat pouze kvalitní stylingový produkt určený k vytváření plážových vln s příměsí mořské soli. Ta funguje skvěle jako přirozený fixátor a vlasy pak vypadají opravdu jako od moře. Jak tedy na ně?

Stačí, když si hřívu rozdělíte na několik pramenů a zhruba od poloviny vlasů směrem ke koncům aplikujete stylingový sprej. Jakmile máte přípravek důkladně nanesený do délek vlasů, nakloňte hlavu a jednoduše produkt pomocí prstů promačkejte. Konečným výsledkem by měly být přirozené ležérní vlny.

Aby vám vlny vydržely co nejdéle, použijte na závěr fén s difuzérem. Vlasy foukejte vždy na nejnižší teplotu, ale také na nejnižší rychlostní stupeň, jinak si vlny příliš rozfoukáte. Na závěr celý účes můžete zafixovat lakem na vlasy. 

Výhodou tohoto letního účesu je skutečnost, že se hodí pro každou příležitost – od každodenního nošení až po večírek či společenskou událost. Tento účes si oblíbily také celebrity. Královnou beach waves je herečka Blake Lively, která tento účes s oblibou nosí na červený koberec. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@asimplefavor 🎥 press day

Příspěvek sdílený Blake Lively (@blakelively),Dub 28, 2018 v 4:22 PDT

Naše tipy na nejlepší produkty pro vytvoření plážových vln najdete ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová