Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Těšte se na dvě svatby v Ulici! Co myslíte, nepokazí se ještě něco?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
23. února 2023 | 06:00

Osmnáctá sezona seriálu Ulice, který vysílá TV Nova, je v plném proudu. A ani tentokrát diváci nepřijdou o svatbu. O jedné se v Ulici mluví již docela dlouho. Nyní vyjde najevo, že nebude jediná. Kdo další se chystá k oltáři? A jaký trapas se stane hned ve fázi příprav?

Seriál Ulice vypráví na TV Nova už téměř osmnáct let každodenní příběhy svých postav. Diváci prožívají s jeho hlavními hrdiny lásky i rozchody, šťastné chvíle i ty smutné, malá či velká vítězství i trable, jež mohou srazit do kolen, naděje, prohry i slavnostní události. Mezi ně patří také svatby, jichž se v Ulici odehrála už pěkná řádka. A nejinak tomu bude také letos. Veselka je již na spadnutí u Vandy (Kristýna Hrušínská) a Luďka (Vasil Fridrich). Na obzoru se navíc rýsuje další svatba.

O sňatku začínají uvažovat také Ája (Barbora Mudrová) a Mário (Jiří Kniha), kteří jsou stále jako dvě hrdličky. Přitom ještě před pár lety by si právě na tyhle dva nikdo nevsadil, že by spolu mohli být šťastní a mít rodinu. Až když Ája dopadla na dno, konečně ocenila Máriovy kvality, a dokonce se do něj i zamilovala. Teď si je už jistá, že lepšího partnera nenajde. Proto je celkem přirozené, že se chce za Mária i provdat. Svatbu ti dva už plánují, ale očividně zatím nejsou domluveni na detailech. Kdyby byli, Mário by si určitě tak nezavařil jako teď. Ve snaze zajistit pro Áju to nejlepší totiž udělá něco, co by se mu mohlo už brzy pořádně vymstít a kvůli čemu by mohlo být hodně zle. Co vyvede? A co bude závidět Pavlovi (Jan Řezníček)?