Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Drama v Ulici: Zhroucená Karla na pokraji sil v drsném boji s paranoidním Márou

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
26. ledna 2023 | 09:36

V seriálu Ulice se v poslední době hodně řeší partnerské vztahy. Nyní se hroutí manželství Karly a Máry Marečkových, a to kvůli Karlině provalené nevěře. Jakým peklem si nyní Karla prochází a jak to začínají odnášet její a Márovy děti? To naznačí tato ukázka z nových dílů Ulice.

Seriál Ulice líčí ve svých příbězích zejména nejrůznější vztahové peripetie. Občas se zdá, jako by ho psal samotný život. To je případ také Karly (Markéta Stehlíková) a Máry (Kryštof Rímský), jejichž manželství se otřásá v základech od chvíle, kdy Karla musela Márovi přiznat románek se scenáristou Jakubem (Jan Mansfeld).

Ze sympaťáka, jenž Karlu dokonale oblbnul, se totiž vyklubal psychopat ohrožující její rodinu, když to s ním chtěla skončit. Pro Máru to tehdy byla obrovská rána. Přestože od té doby uplynulo již několik měsíců, pořád to v něm hlodá. Karle již nevěří, kope kolem sebe, nedokáže udržet nervy na uzdě, neboť je to pro něj stále hodně bolestivé. O domácí pohodě si ti dva teď opravdu mohou nechat jen zdát.

Bohužel mají dvě malé děti Vojtu (Jakub Šrámek) a Kustíka (Samuel a Rafael Martinicovi), které to všechno vnímají, byť se Karla i Mára snaží před nimi své problémy neventilovat. Na všechny je toho už moc. Nešťastná Karla se začíná psychicky hroutit, byť je odhodlaná rodinu zachránit. Jakým peklem si prochází? Co všechno prozradí své nejlepší kamarádce Dominice (Barbora Vyskočilová)? A co je pro ni varovný signál, že takhle to už dál opravdu nejde, že by tuhle patovou situaci měli ona a Mára co nejrychleji začít řešit? To napoví tato ukázka z nových dílů Ulice.