Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tento týden v Ulici: Bude valentýnská žádost o ruku u Magdy? Přijde Vanda v kasinu o vše?

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
13. února 2023 | 06:00

Valentýnský týden bude rozhodně stát za to i v Ulici, kde se schyluje k několika romantickým gestům. Jak nakonec dopadnou a jestli se dotyční vůbec odhodlají, na to se musíte podívat. Nepůjde ale jen o romantiku, i když zblázněná Vanda také touží po penězích jen kvůli velké svatbě…

Magda a Prokop mají oba svou hlavu. Přestože si navzájem chybí, stýská se jim po sobě, ani jeden z nich se nemá k tomu, aby inicioval usmíření. Oba si myslí, že ten druhý přestřelil, takže by měl přijít jako první. Dnes na sebe náhodou narazí v kavárně, kde se Prokop sejde s Mirkem, aby s ním probral pro něj hodně důležitou záležitost

Kdy dát najevo své city, když ne na sv. Valentýna? Šimon na to nepůjde přímo, to si zatím netroufne. Jakmile ale zjistí, že Valerie bude mít taneční soutěž v Mladé Boleslavi, udělá všechno pro to, aby jí tam mohl fandit, neboť mu u ní nečekaně svitne docela velká naděje. Nezastaví ho dokonce ani zákaz od mámy. Najde si cestičku, jak ho obejít. K jeho velké smůle ale nic nepůjde podle plánu. Bohužel se stane něco, co hodně zkomplikuje život nejen jemu, ale také Jirkovi Hermanovi, který mu nabídne pomoc, aby si nezadělal na další průšvih.

Klímovi se v poslední době snaží co nejvíce pomáhat Žofii, která je jako uzlík nervů. Bohužel ani opora Michala a jeho rodiny nestačí. Na Žofii toho začíná být prostě moc. Dokonce přizná, že ji přepadají černé myšlenky, jak z toho všeho uniknout a mít aspoň na chvíli klid. Jak se dnes ukáže, nejsou to jen plané řeči. Žofie se rozhodne svůj záměr uskutečnit, aby se zbavila neustálého psychického napětí. To, co udělá, je ale cesta do pekel.

Pokoušet štěstěnu se příliš nevyplácí, i když horoskop k tomu přímo vybízí. Vanda si je jistá, že hvězdy nelžou, a tak jejich doporučení, aby šla svému štěstí naproti a nebála se nových výzev, vezme doslova. Opět zamíří do kasina, protože věří, že jí bude štěstěna nakloněna a ona vyhraje slušný obnos, který by vyřešil její finanční trable. Ráda by se totiž co nejdříve vdala. A opravdu se nehodlá spokojit s nějakou malou svatbou. Proto se rozhodne zariskovat víc než kdykoliv jindy.

Když se dospělý chlap začne chovat jako malé dítě, obvykle je na zabití. V případě Tondy Hložánka člověk spíš žasne nad jeho vynalézavostí a nápady. Zatímco nezúčastnění se škodolibě baví, ti, jichž se to bezprostředně týká, zpočátku trpí a pak se už jen modlí, aby to neskončilo katastrofou a znemožněním na veřejnosti. Tonda se totiž rozhodne všem dokázat, jak ošemetné mohou být novoty zaváděné současným starostou.