Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Vztahové turbulence na všech frontách

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
6. září 2022 | 17:00

Už jste si jistě zvykla, že v seriálu Ulice dochází ke zvratům v dějových linkách docela náhle a nečekaně a že jde seriál s dobou, je vidět i na jejich inovaci natáčení scén. Těšte se na akci, jakou jste zatím neviděla.

Patologicky zamilovaný člověk je schopen čehokoliv, jen aby měl nad objektem své touhy kontrolu, citově ho k sobě připoutal. To bohužel platí i pro Jakuba, jenž nedokáže být bez Karly. Jeho temná stránka nad ním už naprosto vítězí, je mu jedno, jakou lavinu spustí svými činy, při nichž neustále přitvrzuje. Neváhá Karlu vydírat dokonce i hrozbou sebevraždy, kterou si naplánuje do nejmenších detailů. Aby si vynutil její lásku a vše bylo jako dřív, začne riskovat svůj i její život.

Narozeninové oslavy malých dětí prožívají rodiče stejně jako jejich ratolesti. I Lumír a jeho blízcí chystají pro Lexíka party se vším všudy. Lexík na ni pozve také své nejlepší kamarády z Drozdů, ovšem jeden, pro něj hodně důležitý člověk bude na oslavě chybět – jeho máma. Lexík pro ni dokonce namaluje i pozvánku, což zasáhne nejen Ingrid, ale také Lumíra, jenž je momentálně až po uši zamilovaný do Kateřiny. A bohužel se mu přímo během Lexíkovy oslavy stane trapas, ke kterému by rozhodně dojít nemělo.

Přiznat před rodiči vlastní prohry bývá docela náročné, zvláště pokud se tyto prohry týkají vztahů a rodiče jsou navíc poměrně vznětliví, i když by se na druhou stranu pro své dítě rozkrájeli. Také Skyler se obává reakce svých rodičů na to, co právě prožívá s Dirkem, kvůli kterému před pár lety opustila Františka. Proto jim zatím nic neřekla. Tajně doufá, že se vše vyřeší jejím přestěhováním do Prahy. Jenže tak jednoduché to mít nebude. Stačí jediný Dirkův telefonát, aby její táta zase viděl rudě, hned všeho nechal a vypravil se za ní s jediným cílem – pěkně si ji podat.

Sebestřední lidé nedokážou brát věci takové, jaké jsou. Za vším hned vidí útok na vlastní osobu, okamžitě se staví na zadní a vyhlašují válku tomu, kdo jim zkříží plány. Taková je i Vanda. Jakmile není po jejím, chová se jako malé dítě a kope kolem sebe. Proto asi nikoho nepřekvapí ani její reakce na novinku, s níž se Evžen vrátí z Austrálie. Okamžitě ji vezme jako mstu za to, že je s Luďkem, jako Evženovu snahu zkomplikovat jí život, i když pravda je někde jinde.