Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Pikantní tajemství Magdy a smutný rozchod Alice

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
23. května 2022 | 14:28

Vztahy mezi lidmi jsou velmi křehké a mnohdy šíleně komplikované. Své o tom jistě vědí i Alice s Bedřichem nebo Magda a Mirek či Prokop. V těchto dvou vztazích se situace obrací vzhůru nohama a kdo ví, kam to povede...

Bedřich a Alice si už prošli nejednou krizí. Přestože se pokaždé zdálo, že to neustojí a rozejdou se, jejich láska je znovu svedla dohromady. Teď je to však trochu jiné. Ani jeden z nich nedokáže udělat kompromis a vyjít tomu druhému vstříc, i když si jsou oba vědomi, v jaké patové situaci se ocitli. Nyní vykročí ze své křižovatky dál. Dojde na vyznání, které spíš zabolí, než potěší, na vyznání, jež je sice příslibem, ale trošku jiným, než by si Bedřich představoval.

Magda a Mirek dlouho vypadali jako ideální pár, jenže pak Mirek náhodou zaslechl Magdinu hádku s Prokopem, a rázem bylo po idylce. Mirkovi vše došlo. Odešel od Magdy jen pár týdnů před svatbou, což pro ni byla obrovská rána. Prokop se pak všemožně snažil být jí oporou, omluvit se, odčinit, co nechtěně způsobil. Paradoxně je to právě on, s kým se Magda nyní může normálně bavit, aniž by měla pocit, že musí něco vysvětlovat. A je to právě on, s kým bude mít i velké tajemství, které oba docela překvapí, tajemství, jež je příliš křehké na to, aby o něm věděl ještě někdo třetí.

Podívejte se na galerii fotek z nového týdne:

Čím je člověk starší, tím méně se mu chce slavit své narozeniny. Na druhou stranu mu ale vždy udělá ohromnou radost, když pro něj blízcí oslavu udělají, protože to je příležitost k tomu, aby se opět sešla celá rodina. To platí i u Vilmy Nyklové, jež má dnes kulaté narozeniny. Osmdesátku si nepřipouští, těší se ale na překvapení, které pro ni Lumír a Vendula chystají. Z indicií, které má, pochopila, že to bude velké. Ovšem chybička se vloudí. Vilma si jen špatně vyloží, co náhodou zahlédne a zaslechne. Odtud je to už jen krůček k infarktové situaci, kvůli které rázem všichni mění své plány a snaží se zachránit, co se dá.

Jsou věci, se kterými člověk téměř nikdy předem nepočítá. Mezi ně patří i vážná nemoc, jež obvykle převrátí pacientovi i jeho blízkým život vzhůru nohama. Podobně to má také Gábina, jež nyní statečně válčí hned na několika frontách najednou – se svou nemocí, s jejím dopadem na pracovní povinnosti, na vztah s Jirkou Hermanem či rodiči a v neposlední řadě také na další fungování se Šímou. Ten doufá, že se co nejdříve vrátí nazpět do Berlína, kde má své kamarády, školu, zázemí. Jenže Gábina tam nemá nikoho, o koho by se mohla opřít, když by jí bylo mizerně. Šímu nechce ranit, původně mu slíbila, že se v Čechách zdrží jen pár týdnů. Teď je ovšem všechno jinak.

Rozjet vlastní podnikání není jen tak, přestože to má člověk krásně naplánované. K tomu, aby se odpíchl od startovní čáry, obvykle potřebuje základní finanční kapitál. To Vítek coby bankéř velmi dobře ví. A tak se spolu s Milošem vrhne do shánění úvěru. Potíž je, že Miloše děsí už jen pouhá představa přísné bankovní úřednice. O to větší šok teď zažije, když se s jednou dámou z banky setká. Jen co ji spatří, oněmí úžasem, což je u něj co říct. Když se po chvíli vzpamatuje, má jasno – právě poznal svou novou múzu.