Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Karlino prozrazení a Mirkův radikální řez

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
11. dubna 2022 | 11:22

Karla si koleduje o prozrazení aférky s Jakubem už nějakou dobu a rozhodně to není fér k Márovi. Zahrává si opět s ohněm a vypadá, že se konečně všechno provalí. Blanka překvapí Luďka svou silou, Mirek už také něco větří a i tady dojde k radikálnímu řešení. Tak se můžete těšit na týden v Ulici!

Uvědomit si svou vlastní hodnotu je pro ty, kteří si prošli domácím násilím, hodně těžké. Snaží se o to také Blanka, která by ráda začala znovu po dlouhém období temna, jež zažila s Luďkem. Její exmanžel jí ale neustále hází klacky pod nohy a znepříjemňuje život. Také tentokrát se Luděk pokusí srazit Blanku na kolena, aby se jí pomstil. Ovšem výsledek toho, co jí provede, je přesně opačný. Blanka se mu hrdě postaví se vzpřímenou hlavou a odrazí útok jeho vlastními zbraněmi.

Magda zažívá muka už dva měsíce, od chvíle, kdy jí Prokop vyznal lásku, přestože věděl, že chodí s jeho nejlepším kamarádem Mirkem. Aby toho nebylo málo, Mirek požádal v ten samý den Magdu o ruku a nyní chystá svatbu. Magda tak denně tančí na minovém poli v práci i doma. Mirkovi nechce ublížit, neodváží se mu říct pravdu, jenže tlaky na ni jsou čím dál větší. Mirek už začíná tušit, že se něco děje, natolik dobře ji zná. Zároveň ho překvapí Prokop rozhodnutím, které se týká plánované svatby. Mirek pomalu dospívá do bodu, kdy Magdě navrhne radikální řez.

Bedřich se dostal do prekérní situace. Další dítě už nechce, ovšem Alice po miminku hodně touží. Bedřich by Alici nerad ranil, zároveň se ale modlí, aby se nenaplnil pro něj opravdu černý scénář – že by byl na cestě další přírůstek do rodiny. Alice je tou vidinou tak nadšená, že nezaregistruje jemné nuance v Bedřichových reakcích, když o dítěti začnou mluvit. A bohužel pro Bedřicha nikoliv hypoteticky.

Karla se snaží odolat Jakubovu balení, ale ten už moc dobře ví, co na ni zabírá. Umí to s ní, přiměje ji, aby kvůli němu opět riskovala rodinné štěstí a vztah s Márou. Bohužel i tentokrát se to Karle pořádně vymstí. Stane se totiž něco, s čím nikdo nepočítá, něco, co je pro Karlu noční můrou od chvíle, kdy si Jakuba pustila více k tělu. Mára se ji totiž rozhodne překvapit ve chvíli, kdy je právě s Jakubem, a rozhodně ne kvůli práci.

Svátky jara jsou opět tady, ale Vilma Nyklová má ke sváteční náladě hodně daleko. Pořád je naštvaná na Lumíra kvůli jeho lžím ohledně randění. Lumír se sice dušoval, že už bude sekat latinu, jenže den se sejde se dnem, a je zase všechno jinak. Za Lumírem dorazí do bistra krásná blondýnka, jež se s ním evidentně dobře zná, ovšem Nyklová o ní nemá ani tušení. To však není jediná překvapivá návštěva. Večer přijde k Lumírovi domů dáma, na které mu hodně záleží.