Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Vítek a jeho pletky, zhmotněná noční můra a slavná celebrita

24. ledna 2022 | 19:06

Tento týden je opět nabitý k prasknutí. Karla šílí z Věrky a Luboše, kteří si pouštějí pusu na špacír, Iva žárlí na Ditu a Vítek si koleduje o pěkný průšvih. Hložánek a Lumír se nebudou stačit divit, jak se jim zhmotní největší noční můra!

Zatímco Karle chvíli trvá, než si někoho pustí blíže k tělu a začne mu důvěřovat, Věrka a Luboš tak ostražití nejsou. To, co Karla považuje za čistě důvěrné informace o rodině, do kterých nikomu nic není, oni prozradí v zápalu věci bohužel někomu, před kým se má Karla na pozoru, někomu, kdo se o ni na její gusto až příliš zajímá – Jakubovi. Když Karla náhodou zjistí, nakolik si Věrka a Luboš pustili pusu na špacír, uvidí rudě. A okamžitě začne jednat.

Vítek už sice v bance nedělá, s kolegyní Ditou ale kontakty nezpřetrhal. I nadále ji považuje za kamarádku, na kterou se rozhodně nevykašle, když jí je mizerně a potřebuje oporu. A protože zatím nikde nepracuje, udělá pro ni mnohem víc, než by se jeho ženě líbilo. Přitom doufá, že právě Iva, která na Ditu žárlí, se nic nedozví. K jeho smůle však všechno praskne, navíc způsobem, který je pro Ivu jasným signálem, jaké má Vítek priority.

Video se připravuje ...
Drbárna z ULICE: Nešťastná žádost o ruku • VIDEO: Videohub

Lumír a Tonda Hložánek prožili před týdnem hodně divokou noc, ze které si nic nepamatují. O to větší překvapení je nyní čeká, když se v bistru zčistajasna objeví pro ně naprosto neznámé holky Zdeňka a Stáňa, jež tvrdí, že přijely na jejich pozvání. A hned se k nim mají takovým způsobem, že je jasné, že tohle ti dva už neuhrají, že se zhmotňuje jejich největší noční můra. Ke všemu se dotyčné dámy domáhají slíbeného setkání s jejich idolem – Václavem Noidem Bártou... Proč budou Lumír i Tonda na mrtvici? O čem nemají ani tušení? A jak dopadne slíbené setkání s naší muzikálovou a rockovou hvězdou?

Na škole je už delší dobu dusno kvůli Žofce, jež ve snaze být středem pozornosti nechtěně zatopila nejen Anežce a Čendovi, ale také Magdě a Prokopovi. Zejména Magda leží v žaludku Žofčině matce, která si o ní myslí, že si na její dceru zasedla. Přestože se jí Magda snaží v klidu vysvětlit, jak se věci doopravdy mají, Žofčina matka natolik důvěřuje své dceři, že proti Magdě zahájí tažení s jediným cílem – odklidit ji z dceřina života.

Vanda je čím dál více okouzlená Evženem. Má za to, že je volný, že mezi ním a Blankou to je uzavřená kapitola. Jeho téměř otcovskou snahu pomoct a být jí oporou si bohužel vyloží po svém. Myslí si, že Evžen to má podobně jako ona, že mu není lhostejná a že mezi nimi vzniká něco, z čeho by mohl být hezký vztah. Vždyť i hvězdy jim jsou nakloněny. A ty přece nelžou.