Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Finále Ulice: Karla skončí v nemocnici, Skyleřino vyznání a Prokopova podpásovka

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
20. června 2022 | 12:48

Čas běží jako bláznivý a Ulice už je zase v posledním týdnu sezony. Jak bude finále vypadat, co všechno se stane a jak se zase zatřesou v základech všechny osudy hrdinů seriálu? Rozhodně budete nedočkavě vyhlížet začátek další řady.

Karla si uvědomuje, že její situace začíná být opravdu neudržitelná a že bude třeba jednou provždy vše rozetnout. Kvůli Jakubovi ztratila hlavu, dělá věci, které kdysi sama odsuzovala. To se bohužel podepisuje na její psychice čím dál víc, a tak jí nezbude nic jiného než jít s kůží na trh a přiznat, k čemu dospěla i jaká je pravda… Proč skončí v nemocnici?

Lumír se už těší, jak si toto léto užije s Kateřinou, do níž je zamilovaný až po uši. Plánuje si společné výlety, podvečerní romantické chvilky i posunutí vztahu zase o krok dál. O co větší má očekávání, o to větší starost dělá Vilmě Nyklové, která jeho chození s Kateřinou ani trochu nefandí. Proto ji potěší novinka, jež je pro Lumíra špatnou zprávou a docela velkou čárou přes rozpočet.

Setkávat se s bývalými partnery a přijmout to, jací jsou, chce občas pevné nervy. Obvykle to jde až poté, co si člověk v sobě vyřeší rozchod i zlomené srdce. To se stalo také Františkovi. Se Skyler už dokáže normálně komunikovat, dokonce s ní i spolupracuje na jejím projektu a plánuje změny, které se dotknou i všech jeho blízkých. Kvůli společnému synovi je rád, že spolu nyní takhle vycházejí. Zdá se, že se Skyler to má prostě srovnané. Nyní chodí s Bárou, s níž je šťastný, i když to i u nich občas trochu zaskřípe. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že právě kvůli Skyler, jež umí pokaždé překvapit.

Každý máme za sebou nějakou minulost, kterou si přinášíme do nového vztahu. Také Magda a Prokop už ledacos prožili, než se dali dohromady. Nyní jsou čerstvě zamilovaní, což však neznamená, že by jim jejich bývalí nezasahovali do nynějšího vztahu. Bohužel se ukáže, že právě to je jejich největší slabinou. Prokop se stále porovnává s Mirkem, kterého si Magda měla brát. Ke všemu se ti dva dostanou do situace, jež nečekaně prověří jejich vztah takovým způsobem, že to překvapí i je samotné.

Bedřich Liška si v poslední době více než kdy jindy uvědomuje, jak rychle život letí a že nemá smysl jen stále na něco čekat. Je třeba i konat. Proto se rozhodne vykročit ze své životní křižovatky dál, novým směrem. Sezve všechny své blízké, aby jim oznámil, k čemu dospěl. Přestože někteří z nich tuší, že je v tom žena jeho života, všichni bez rozdílu budou v šoku, až jim Bedřich poví, co má na srdci.