Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Vandino milostné dorážení, šokující zprávy od Šimona a Magdino přiznání

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
28. března 2022 | 13:34

Co se to zase peče v Ulici? Tento týden pořádně vypečené soustíčko s nádechem milostných zápletek. Máme tu hned několik milostných trojúhelníků. Vanda stále doráží na Evžena, Karla lže všem okolo a hlavně sama sobě a Magda to má tak nějak podobně. Kdo to tento týden konečně rozsekne?

Gábina ví z minulosti své, proto na Karle hned pozná, kolik uhodilo, i když ta jí tvrdí pravý opak. Věří, že s Jakubem to zvládne ukočírovat, že jen stačí, aby mu dostatečně jasně vytyčila mantinely. Ale co když o tom přesvědčuje jen sama sebe? Opravdu je natolik silná, aby zvládla další setkání s Jakubem, který je do ní čím dál více zamilovaný, i když si uvědomuje, že je vdaná a má rodinu? Právě Gábina tohle moc dobře zná. Ona to svého času nezvládla. Proto tuší, co nyní Karlu čeká, čemu se tak brání a co je její pojistkou. Bude Karla úspěšnější než kdysi Gábina?

K čemu občas inspiruje horoskop? U Vandy je to k rozhodnutí v duchu teď, nebo nikdy. Tomu odpovídají i její přípravy na dnešní večer, kdy nemá v plánu nic menšího než sbalit Evžena. Vždyť i hvězdy jí to posvětily. A nejen to. Také jí jasně poradily, aby vzala iniciativu do svých rukou. Vanda proto neponechá nic na náhodě. Ví, že Evžen bude sám u Peškových, a tak se vyzbrojí novým spodním prádlem, kotletami k večeři a pustí se do akce. Přestože má vše naplánováno do nejmenších detailů, s jednou věcí nepočítá...

Anča se nemůže dočkat, až se opět uvidí se Šimonem. Ten se po třech měsících na cestách konečně dostane za ní do Čech. Pro Anču to je menší svátek. Celý den jen září, díky Sáře jí to i ohromně sluší, což samozřejmě neunikne Šimonovu oku zkušeného fotografa. Je rád, že se s Ančou opět vidí, přizná jí, jak moc mu chyběla. Zároveň jí ale oznámí i jednu zásadní novinku, která mezi nimi leccos změní.

Gábina toho má v poslední době naloženo opravdu vrchovatě. Stojí před závažným rozhodnutím, má obavy z budoucnosti, ke všemu se snaží chránit své blízké, kteří si o ni dělají starosti. Proto jim ani neříká celou pravdu, zejména svému synovi. Právě teď by se jí hodil někdo, kdo by ji ujistil, že všechno dobře dopadne, někdo, kdo by jí zprostředkoval jiný pohled na věc, aby se dokázala ve všem správně rozhodnout a bít se hlavně sama za sebe. Přesně to dělá v těžkých chvílích partner, kterého Gábina bohužel nemá. Ale co když právě v tomhle se mýlí?

Dát najevo opravdové city stojí občas hodně odvahy, zvláště když s nimi už nějakou dobu bojujeme a přesvědčujeme sami sebe, že je to tak správně. O tom ví své i Magda, jež se ocitla mezi dvěma muži, kteří ji nade vše milují a kteří jsou bohužel také nejlepšími kamarády. S jedním z nich plánuje svatbu a společnou budoucnost, kvůli druhému chystá velké změny ve svém životě, aby se s ním nemusela dennodenně potkávat v práci, což je pro ni čím dál těžší. Prokop jí to navíc ani trochu neulehčuje. Začal o ni bojovat, přemlouvá ji, aby svatbu s Mirkem zrušila, což by znamenalo ublížit někomu, kdo jí dává pocit bezpečí a jistoty, někomu, kdo by jí nejraději snesl modré z nebe, kdyby se to dalo. Teď se Magda dostane do situace, kdy se bude muset rozhodnout a konečně přiznat, co doopravdy cítí.