Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Seriál Ulice rozdává dárky! Tenhle by vás měl zahřát u srdíčka

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
23. listopadu 2021 | 06:00

Vánoce jsou opravdu skoro tady a všichni představitelé seriálu Ulice si to také moc dobře uvědomují. Je jim jasné, že bez svých fanoušků by nikdy nebyli tam, kde jsou dnes a nebyli by na sklonku natáčení sedmnácté série. Co si pro vás tahle povedená partička přichystala pod stromeček?

Pavel Callta vydal písničku Tvůj song vánoční, která má šanci stát se opravdovou vánoční legendou. Její text totiž zahřeje u srdce nejen fanoušky seriálu Ulice. „Zpívám o tom, že to všechno kolem Vánoc sice působí tak trochu jako klišé, ale i tak je to, alespoň pro mě, nejoblíbenější část roku,“ říká k hlavnímu motivu písničky Pavel Callta.

Před rokem se v seriálu Ulice objevila postava Jonáše v podání oblíbeného zpěváka a herce Pavla Callty. Není proto velkým překvapením, že jeho letošní vánoční singl má i svou uliční verzi. „Pavel je vynikající interpret a jeho vánoční písnička perfektně podtrhuje atmosféru blížících se Vánoc. Těší mě, že jsme měli příležitost připravit navíc verzi videoklipu, která je určená především pro diváky seriálu Ulice,“ říká o vánočním singlu kreativní producentka Ulice Silvia Klasová a dodává: „Věřím, že speciální videoklip, který jsme v spolupráci s Pavlem připravili, diváky potěší. Objeví se v něm nejen překrásně nazdobená Ulice, ale i mnoho oblíbených tváří seriálu. Klip je první vlaštovkou ohlašující dárky, které jsme k letošním Vánocům pro diváky seriálu Ulice připravili.“

Ikonické náměstí seriálu Ulice je rozpoznatelné i v originální verzi videoklipu. „Natáčení probíhalo na dvě části, v ateliérech Ulice a v Moravském divadle v Olomouci. Oboje bylo časově náročné a probíhalo až do ranních hodin, ale byl to zážitek a snad se bude divákům finální výsledek líbit," dodává k natáčení videoklipů Callta.