Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nadchlo nás: Konečně vánoční dárky pro muže, kterými se opravdu zavděčíte

  • Nadchlo nás: Konečně vánoční dárky pro muže, kterými se opravdu zavděčíte
    15. listopadu 2021 | 06:00

    Vánoce jsou tu cobydup, a je tak na čase pomalu rozmýšlet nad tím, čím obdarovat své nejbližší. Pro mnohé z nás je výběr vhodného dárku pro naše drahé polovičky opravdovým oříškem. Protože na otázku, co by si tak přáli, naši muži tradičně odpovídají, že nic nepotřebují.

    To jsou však mylné odpovědi, protože pak narážíme na spoustu věcí, které potřebují, ale které si sami nepořídí, protože je přemůže lenost si pro ně zajít do obchodu. K ověřeným dárkům patří ty ze sekce „měkké“. Ano, přesně tak – kvalitní ponožky, boxerky, ale i basic oblečení, jako jsou trička či svetry. Jsou to však spotřební věci, které často nedocílí pocitu, že jsme darovaly opravdu originální dárek. Tak kterými dárky opravdu potěšíte své miláčky? Tohle jsou naše redakční tipy!

  • Kristýna, video editorka a správce sociálních sítí ženských webů: Jedinečný termohrnek

    Tip na nákup: termohrnek To Go Tumbler, 240 ml, 997 Kč, koupíte na www.kitchenetteshop.cz

    Miluje váš partner kávu, jenže pokaždé, když se pro ni staví ve své oblíbené kavárně, tak si ji bere s sebou do kelímku? Termohrnek je tedy to, co mu chybí! Hrníček mu udrží kávu v teple dokonce až 1 hodinu a studenou 3–4 hodiny, takže například ranní kávu do práce si přinese ještě horkou a v létě mu zase poslouží pro osvěžující cold brew nebo espresso tonic. Co dalšího by vaši drahou polovičku mohlo zaujmout, je design hrnku. Japonská firma se snaží skloubit již od roku 1972 praktičnost a design dohromady a uznáváme, že se jim to skvěle daří! Do výroby svých produktů zapojuje hlavně místní řemeslníky, kteří dodávají i výrobní materiály, jako jsou například sklo, dřevo nebo porcelán. O to víc se bude váš muž radovat – jelikož už dá navždy sbohem jednorázovým papírovým nebo plastovým kelímkům.

  • Žaneta, redaktorka webu Blesk pro ženy: Elegantní multifunkční kabelka

    Tip na nákup: kožená taška Shopper XL, 3299 Kč, koupíte na www.zara.com/cz nebo v kamenných prodejnách

    Doufám, že nejsem jediný blázen, ale Vánoce dost prožívám. Letos mě chytly ultra brzy, ve svátečním duchu jsem už skoro měsíc (dobře, tak asi blázen jsem) a nevím, co se stalo, ale oproti loňskému roku srším nápady na dárky pod stromeček. Hlavně pro mého chlapa. Nevím, co dříve bych mu pořídila, ale jestli opravdu vím, čím ho zaručeně potěším, tak koženou kabelkou do ruky. A myslím, že s ní sklidíte ovace i vy! Pokud pořídíte tu ve tvaru „shopper“, tedy opravdu velkou tašku, stane se mu multifunkčním doplňkem. Schová se do ní totiž nejen notebook, ale i oblečení do fitness, a tak není zapotřebí další tašky, která by zbytečně překážela v ruce. Nebojte se zvolit hnědou barvu, která je neotřelejší než klasická černá. Podtrhne styl vašeho milého.

  • Martina, editorka webu Blesk pro ženy: Natahovač na hodinky po vzoru Jamese Bonda

    Tipy na nákup (zleva): St. Gallen Premium – natahovač na hodinky, po slevě 2179 Kč, koupíte na www.klarstein.cz; natahovač Paul Design Petite 2, 8840 Kč, koupíte na www.hodinky-koscom.cz  

    Vybrat dárek pro partnera a obecně pro muže je pro mě vždycky největší oříšek. Na otázku "co by sis přál?" většinou odpovídají, že nic nepotřebují. Nejednou jsem měla chuť darovat to "nic", ale vždy jsem nakonec nevydržela a něco nakonec vymyslela. Letos mám ale jasno! Dárek mám už vymyšlený, a dokonce koupený. Pokud má váš partner rád automatické hodinky, pořiďte mu natahovač. Je to praktické, protože hodinky jsou stále připraveny k používání, a navíc to vypadá i velmi hezky v interiéru. Většinou bývají různě podsvícené. Vybírat můžete od natahovačů pro jedny až po ty pro cca 24 hodinek (takhle velký vlastnil James Bond!).

  • Aneta, redaktorka webu Blesk pro ženy: Opojná vůně do auta, která vydrží  

    Tip na nákup: vůně do auta Wild Fig, 480 Kč, koupíte na www.rituals.cz nebo v kamenných prodejnách  

    Nevím, jak to máte vy, ale já osobně miluju, když sednu do uklizeného a voňavého auta. Stojím si za tím, že je potřeba se o něj starat nejen zvenku, ale také zevnitř. Praktickým, ale zároveň také stylovým dárkem pro vašeho milého bude kvalitní vůně do auta značky Rituals. Oproti těm klasickým "stromečkovým" vypadá nenápadně a vkusně, a jak už to u produktů této značky bývá, neuvěřitelně voní! Já si zamilovala vůni Wild Fig, ve které se mísí kombinace fíků, hřebíčku, kakaa a santalového dřeva. Prostě dokonalost! Většina vůní do auta už po pár dnech slábne, tahle od Rituals vydrží až osm týdnů!  

  • Gábi, redaktorka webu Blesk pro ženy: Herní souprava udělá radost nejen partnerovi

    Tip na nákup: herní myš Logitech G102, 599 Kč, koupíte na www.alza.cz; herní bezdrátová sluchátka G435 Logitech, 1999 Kč, koupíte na www.alza.cz

    Jak se říká – kdo si hraje, nezlobí. Tahle herní souprava od Logitech bude určitě super překvapením pro vašeho drahého muže. Sluchátka skvěle drží, mají dokonalý zvuk a ten také utěsní uvnitř, takže je to v podstatě i dárek pro vás, protože nebudete muset poslouchat ty stejné zvuky, heky či střílečky pořád dokola. Na chvíli se vaše polovička vypraví do svého herního světa fantazie. Sluchátka jsou bezdrátová a dají se připojit jak na počítač, tak na Playstation, telefon a další zařízení. Nadšená bude i každá ekologicky smýšlející duše, protože tady výrobce rozhodně myslel zeleně! Vybrat si můžete ze tří různých barevných kombinací. Aby byl set úplný, slaďte ho s herní myší G102, která je na svou cenu nabita neuvěřitelnými vychytávkami, se kterými váš herní maniak porazí každého svého soupeře a bude rázem v dobrém rozmaru! No uznejte, tolik radosti a kapsu vám to také neutrhne.

Autor: Žaneta Podlahová
Diskuse ke článku
.