Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Nevěrná Dominika, Ančin sex trapas a Lumírovy pokusy o námluvy

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
22. listopadu 2021 | 09:45

Již titulek napovídá, že tento týden bude v Ulici hodně o milostných vztazích. Ovšem milostné zápletky hýbou světem, tak se není čemu divit. Jedná se u Dominiky opravdu o nevěru? Jak Tony zareaguje, až tohle zjistí? Jaký trapas při prvním sexu zažije Anička se Šimonem a co Lumírovy pokusy o flirtování?

Anežka je rozhodnutá využít všech možností, jež se jí naskýtají, aby dotáhla do konce ambiciózní plány se školním pozemkem. Ty však narážejí na postoj ředitelky Landové, pro kterou jsou na prvním místě směrnice a zákony. Anežka se kvůli realizaci svého projektu dokonce pokusí v noci tajně zmizet z domova, jenže to má jeden háček. V patách jí je nejen jeden ze členů rodiny, ale později i policie. Lumír má oči jen pro Dianu Rytířovou, kterou začíná otevřeně balit, alespoň z jeho pohledu. Jenže co když Diana nepřečte správně jeho signály, protože se prostě pohybuje v prostředí, kde se určité návrhy berou trochu jinak? A co když se v Lumírově těsné blízkosti pohybuje ještě jedna žena, jíž na něm záleží mnohem víc, než je ochotná sama sobě i ostatním přiznat?

Vanda se už nějaký čas pohybuje docela na hraně. Všem lže, aby zamaskovala své finanční potíže. Když konečně najde cestu, jak splatit Amálce Peškové svůj dluh, shodou náhod se vše provalí před Marií, která si to nenechá pro sebe. Před Jolanou požádá Vandu o vysvětlení, ovšem Vandina prudká reakce všechny zaskočí. Karla před časem varovala Dominiku, že si zahrává, když se tajně schází se svým spolužákem. Na rozdíl od Dominiky jí hned došlo, že spolužákovi nejde jen o povídání u kávy, ale chce mnohem víc. Její slova se nyní potvrdí. Spolužák bombarduje Dominiku zprávami všude možně, jen aby ji přiměl k další schůzce. Bohužel pro Dominiku narazí čirou náhodou na jednu takovou konverzaci Tony, a ten si z toho odvodí jediné – Dominika mu je nevěrná!

Milostné trapasy se nevyhnou asi nikomu, kdo je zamilovaný. Ty, které se přihodí během sexu, patří mezi ty nejúsměvnější, byť to tak zpočátku často ani nevypadá. Jeden z nich se nyní stane také Anče a Šimonovi, kteří si chtějí užít vášnivé chvilky pěkně v soukromí Ančina domova. Přestože se zdá, že jim nic nebrání, aby spolu skončili odpoledne v posteli, stačí málo a všechno je jinak. Oběma v první chvíli docela zatrne kvůli nehodě, k níž dojde a jež vypadá docela nebezpečně. Tomu vzápětí odpovídá i jejich reakce na nastalou situaci.