Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Marie a Jolana před oltářem, Landové sklapne a Karla u konce sil

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. června 2021 | 06:00

Tento týden v Ulici bude zase jedna rána za druhou. Blanka ztratila Evžena a musí najít jiný záchytný bod, Magda dojde obrovské satisfakce a Marie a Jolana prožijí svůj velký den. Karle dojde trpělivost a Vítek si došlápne na svého šéfa!

Pro Blanku byla hlavní motivací k léčbě alkoholismu naděje, že jí dá Evžen druhou šanci, že se k sobě vrátí a budou opět spolu. Doufala, že na ni bude Evžen pyšný, že si znovu vybojuje jeho lásku. Díky terapiím se jí pomalu vrací ztracené sebevědomí, uvědomuje si, co je a co není prioritou. To se odrazí i na jejích vztazích k mužům, k Evženovi a Luďkovi... Jaký zásadní krok Blanka udělá? Magda se začíná porozhlížet po jiném místě, protože nehodlá být donekonečna hromosvodem zhrzené Landové, která se po ní vozí kvůli každé maličkosti. Nyní ovšem i Landové sklapne, protože se stane něco, co ona sama ještě nezažila, něco, co jí vezme vítr z plachet a co Magdu dojme k slzám.

Marie a Jolana konečně stanou před oltářem, aby si řekly své ano a vstoupily do registrovaného partnerství. Je to samozřejmě ohromná událost, na které nesmí chybět jejich blízcí a přátelé, i když není do poslední chvíle jasné, kdo jim sňatek odsvědčí a jak se svatebčané vypořádají s tím, že tahle svatba má k těm tradičním hodně daleko. Márovo zatčení bylo pro Karlu obrovský šok. To, že Kryštof svým jednáním ohrozil rodinu, hlavně jejich děti, mu Karla nedokáže odpustit. Cítí se zrazená a podvedená. Už mu nevěří, za vším vidí hned nějaký háček, je vystresovaná kvůli jeho dluhům, jež se dotýkají chodu celé rodiny. Dnes přeteče pověstná poslední kapka, kdy si Karla uvědomí, že takhle to už dál nejde…

Ve Vítkovi se to střádá už nějaký ten pátek. Než pracovat v takovém prostředí, raději odejde sám a středem. Jenže pak se stane něco, kvůli čemu uvidí rudě a na šéfa si došlápne takovým způsobem, že ten se v první chvíli nezmůže na slovo.