Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Tajemný dopis ze záhrobí a válka proti Áje

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
10. května 2021 | 06:00

Ája už zase řádí jako dříve a Mário se v tom pořádně plácá. Asi by to nikdo nečekal, ale najde spojence v Mastném, který ho upozorní na něco, co odstartuje velké tažení! Válka vypukne také v bance, kde pracují Vítek a Dita. Amálie se bude muset vyrovnat s něčím, co dlouho odkládala.

Co může člověku překvapivě otevřít oči? Stačí jen nepatrná zmínka od někoho, koho považuje za svého úhlavního nepřítele, a rázem se mu začne mozaika skládat dohromady. Přesně takovou službu udělá Radek Mastný nešťastnému Máriovi, který se v tom už několik dní znovu pořádně plácá kvůli Áje. Jako by se v Mastném najednou hnulo svědomí. Máriovi prozradí něco, co spustí překvapivou řetězovou reakci, něco, díky čemu by si mohli oba dva vyřídit s prolhanou manipulátorkou Ájou konečně své účty… Na co Mastný upozorní Mária, aniž by tušil, na jak citlivou strunu zabrnká? Co všechno odstartují zdánlivě nevinná informace a jedno přistižení?

Od chvíle, kdy se v Coolně objevila kriminálka, má Tony nervy na pochodu. Vzhledem ke své minulosti se obává, že se na něj sveze průšvih, který by mu mohl pořádně zavařit, i když s ním vlastně nemá téměř nic společného. Aby k tomu nedošlo, začíná dělat opatření, jež jsou pro všechny jasným signálem, co je pro něj nyní nejdůležitější. Amálie se stále úplně nevyrovnala s náhlým skonem svého exmanžela. Až nyní si naplno uvědomí, že to, co se mezi nimi kdysi stalo, jen vytěsnila, ale vyřešené to v sobě zdaleka nemá. K tomu přispěje i dopis takřka ze záhrobí, jenž s ní hodně zamává a o kterém by se její současný manžel Vlastimil Pešek rozhodně neměl dozvědět. Proč? Co se Amálie dočte v dopise na rozloučenou? A jaké to má následky?

Mezi Magdou a Prokopem to opět docela jiskří. Prokop se snaží posunout jejich vztah zase o krůček dál, jenže souhrou náhod se oba dozvědí něco, co je raní na hodně citlivém místě a co způsobí další velký zvrat nejen mezi nimi, ale také u Ireny Landové. Vítkovi a Ditě se naskytne skvělá příležitost dát vedení banky najevo, co se děje v jejich oddělení, jak nekorektně se vůči nim šéf chová. Přestože si myslí, že v tom jedou spolu a jsou chráněni anonymitou odeslaného dotazníku, realita je bohužel jiná… Co pro koho je krutým prozřením? Proč dojde na otevřené výhrůžky a vyhlášení války? Kdo čeho by se měl obávat?